Lid worden

Welkom bij Fit For Free!

Fitness voor iedereen Iedereen weet inmiddels dat sporten goed voor je gezondheid is. Regelmatig sporten brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Je kunt onder andere je conditie verbeteren, afvallen of op streefgewicht blijven, je spieren versterken en heel veel sportplezier hebben. Dit zijn slechts
enkele van de vele voordelen! Fit For Free biedt je de mogelijkheid om in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken!
Bij Fit For Free kan iedereen tegen een uiterst scherpe prijs gebruik maken van alle topfaciliteiten. Wij bieden, naast professionele begeleiding en een ruim aanbod aan gecertificeerde groepslessen, ook de beste en meest gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur van het topmerk Precor. Kijk eens rond op onze website en doe de rondleiding om een indruk te krijgen van alles wat we bij Fit For Free te bieden heeft.

Tarieven & Tijden

Fit For Free is zeven dagen, bijna 100 uur, per week geopend!

Openingstijden

Fit For Free abonnementen

Bij Fit For Free kun je kiezen uit twee voordelige abonnementsvormen en eventuele aanvullingen. We bieden de volgende abonnementen aan:

*Alle abonnementen worden afgesloten voor de duur van minimaal één jaar en het verschuldigde bedrag dient vooruit te worden voldaan. Betaling per maand is mogelijk tegen betaling van een toeslag van € 1,- per maand.

Daarnaast kun je kiezen uit de volgende aanvullingen:

** Kies je voor groepslessen i.c.m. het abonnement Fitness Daluren, houd er dan rekening mee dat je groepslessen kunt reserveren met een begintijd t/m 17:00.

footer-zumba footer-les-mills