Get ready for summer!

Ben jij al klaar voor de zomer? Als je nu start met de juiste begeleiding, dan ben je nog op tijd om je de hele zomer goed te voelen. Bij Fit For Free hebben we een actie om jou op weg te helpen naar je doel! #getreadyforsummer

Schrijf je direct in

AanbiedingGet ready for summer

Schrijf je nu in & bespaar tot € 87,-

Deze actie loopt t/m 31 mei 2017 en bestaat uit*:

  • Gratis inschrijven
  • Gratis periode sporten
  • Gratis persoonlijk schema

* Jouw korting is afhankelijk van het abonnement dat je kiest.

Ben jij al klaar voor de zomer?

De favoriete periode van veel mensen komt er aan. Het seizoen waar de dagen langer worden en we weer barsten van de energie. De zomer!

Wat ga jij deze zomer doen? Ben je niet te stoppen op de festivals? Ga je een potje frisbeeën met vrienden of met je (klein)kinderen? Pak je de fiets en ga je lekker toeren óf ga je relaxen op het strand? Wat je ook gaat doen, je wilt hier fit genoeg voor zijn. Ben jij al klaar voor de zomer?

Als je nu start, dan ben je nog op tijd om je de hele zomer goed te voelen.
Wij willen je daar bij helpen met een gratis persoonlijk schema: Bij een persoonlijk schema wordt er een afspraak gepland met een coach om jouw persoonlijke trainingsschema op te stellen, zodat jij een goede start kan maken. Lees in onze blog hoe een persoonlijk fitness schema jou kan helpen.

Klaar voor de zomer

Get ready for summer bij Fit For Free

8,0

94% van de 3128 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.