Sport 1 maand gratis

Als je nu begint met sporten

Waarom wachten tot januari om te beginnen aan een gezonde leefstijl? Neem een voorsprong op jouw goede voornemens en start vandaag nog!

Bang dat je het sporten niet volhoudt? Wij helpen je graag op weg met Fit Start. Hét introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om snel fit te worden en sportroutine op te bouwen. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis.

Tijdelijke actie*:

  • 1 maand gratis sporten
    Kies je voor het Fitness Onbeperkt 1 jaar abonnement, dan betaal je géén inschrijfgeld en sport je 1 maand gratis. De gratis maand sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Dus als je er even tussenuit bent, doet dat geen pijn in de portemonnee. Bovendien sport je de rest van het jaar tegen een scherper tarief.
  • Geen inschrijfgeld
    Normaal gesproken is het inschrijfgeld € 25,-. Nu betaal je bij ons Fitness Onbeperkt 1 jaar abonnement tijdelijk geen inschrijfgeld en bespaar je € 25,-. 
  • Ontvang ons Fit Start introductieprogramma
    We helpen je graag op weg. Als je daar behoefte aan hebt. Jij bepaalt.

Lid worden

* Bovenstaande aanbieding is geldig bij Fitness Onbeperkt 1 jaar. Bij ons maandcontract ontvang je 50% korting op het inschrijfgeld. Bij alle abonnementen helpen we je op weg met ons Fit Start introductieprogramma. Er is altijd een abonnement dat bij je past.

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Iedereen is welkom bij Fit For Free. Als je met z’n allen fanatiek komt sporten, maar ook als je nog niet zo goed weet hoe het werkt. We helpen je daarom graag op weg. Dat is terug te zien in ons aanbod aan abonnementen en faciliteiten.

Word lid 

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze gratis dagpas aan.

Welkom bij de club

8,0

93% van de 3245 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.