Vakantievoordeel

In de vakantieperiode wil je kunnen blijven doen wat je leuk vind. Irene Moors vertelt in onderstaande video waarom dit ook voor haar belangrijk is. 

Bang dat je het sporten niet volhoudt in de vakantieperiode? Wij helpen je graag op weg met ons Fit Start introductieprogramma. Daarnaast sport je bij ons in de juiste temperatuur en ideale omgeving, lekker buiten of juist koel binnen.

Profiteer van onze tijdelijke actie:

 • 1 maand gratis sporten
  Kies je voor een 1 of 2 jaar Onbeperkt abonnement, dan betaal je géén inschrijfgeld en sport je 1 maand gratis. De gratis maand sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Dus als je er even tussenuit bent, doet dat geen pijn in de portemonnee. Bovendien sport je de rest van het jaar tegen een scherper tarief.
 • Geen inschrijfgeld
  Normaal gesproken is het inschrijfgeld € 25,-. Nu betaal je tijdelijk geen inschrijfgeld en bespaar je € 25,-. 
 • & krijg nu tijdelijk €10,- shoptegoed in de Benefitstore

Lid worden

* Bovenstaande aanbieding is geldig bij Fitness Onbeperkt 1 en 2 jaar. Als je kiest voor ons flexibele maandcontract dan profiteer je tijdelijk van 50% korting op het inschrijfgeld, maar de 1 maand gratis sporten geldt niet i.c.m. met ons maandcontract. Bij alle abonnementen krijg je €10,- shoptegoed voor in de Benefitstore. Er is altijd een abonnement dat bij je past.

Irene Moors

"Om te kunnen doen wat ik leuk vind"

De vakantieperiode is nu echt begonnen. Uit ervaring weten we dat men het in deze periode wat rustiger aan doet. In de zomermaanden wil je natuurlijk genieten van het lekkere weer, een welverdiende vakantie en van alle heerlijke hapjes en drankjes. Dit is ook helemaal niet erg, zolang je jouw sportroutine vasthoudt. Ook in de vakantieperiode wil je fit blijven en je conditie op peil houden.

Irene Moors vertelt in onderstaande video waarom ook zij deze zomer wil kunnen blijven doen wat ze leuk vind.

Daar doe ik het voor

Wil jij deze zomer starten met werken aan je gezondheid of dit juist doorzetten? Meestal zit er achter dit voornemen nog een gedachte verstopt, die je niet snel uitspreekt. Ook niet naar jezelf toe. Maar wat drijft jou precies? Heb je daar weleens over nagedacht? Bedenk wat jouw drijfveer is en zeg hardop: “Daar doe ik het voor!”. Als je weet wat jou écht motiveert wordt het veel makkelijker om te starten met sporten en om het trainen vol te houden.

Irene Moors

Check de video van Irene Moors

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Iedereen is welkom bij Fit For Free. Als je met z’n allen fanatiek komt sporten, maar ook als je nog niet zo goed weet hoe het werkt. We helpen je daarom graag op weg. Dat is terug te zien in ons aanbod aan abonnementen en faciliteiten.

 • Fit start, met ons introductieprogramma helpen we je met een prettig start en het opbouwen van sportroutine
 • lage tarieven en altijd een abonnement dat bij je past.
 • Je sport in de juiste temperatuur en ideale omgeving, lekker buiten of juist koel binnen.
 • Met 1 pas ben je welkom bij al onze clubs en is er altijd wel een in de buurt. 
 • Er is professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo kun je sporten wanneer je wilt
 • live groepslessen met een instructeur die je enthousiast maakt.
 • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
 • en we belonen onze leden via ons loyaliteitsplatform: de Fit For Free Benefitstore

Word lid 

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze gratis dagpas aan.

Welkom bij de club

8,0

94% van de 3215 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.