Sport 8 weken gratis

Als je nu start met sporten

Routine en variatie zijn essentieel om met plezier te sporten. Met een wekelijkse sportroutine is sporten geen verplichting, maar onderdeel van je nieuwe leefstijl. Maar hoe bouw je zo’n leefstijl op? Daarmee helpen we je.

We begrijpen dat je bang bent dat je het sporten niet volhoudt. Daarom doen we er alles aan om je te helpen een sportroutine op te bouwen, zodat je komt sporten én blijft sporten. Bijvoorbeeld met het Fit Start introductieprogramma, dat ervoor zorgt dat je binnen no-time de weg in de sportschool kent en sporten een gewoonte van je wordt. Ben je er klaar voor? Geen sponsor, maar sporter!

Nu tijdelijk: €75,- voordeel*

 • 8 weken gratis sporten
  Kies je voor ons Fit Vrij, Fit Zelf of Fit Groep abonnement met een looptijd van 1 jaar, dan betaal je géén inschrijfgeld en sport je 8 weken gratis. De gratis weken sporten vallen binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Dus als je er even tussenuit bent, doet dat geen pijn in de portemonnee. Bovendien sport je de rest van het jaar tegen een scherper tarief.
 • Geen inschrijfgeld
  Normaal gesproken is het inschrijfgeld € 25,-. Nu betaal je tijdelijk geen inschrijfgeld en bespaar je € 25,-. 

Lid worden

* Bovenstaande aanbieding is geldig bij onze abonnementen Fit Vrij, Fit Zelf en Fit Groep met een looptijd van 1 jaar. Er is altijd een abonnement dat bij je past.

Neem in februari gratis een vriend(in) meeSamen sporten

Samen sporten is gezelliger, maar ook effectiever!
Weet je al dat wanneer je samen sport, je uithoudingsvermogen beter is? Dat niet alleen, het is natuurlijk ook een stuk gezelliger. Breng daarom in februari zo vaak als dat je wilt je geliefde, beste vriend(in) en/of familielid mee naar je Fit For Free club. 

Nodig hem/haar uit via een leuk gepersonaliseerd, digitaal kaartje en kom gezellig samen sporten. Op woensdag met je partner, op vrijdag met je beste vriend en op zondag met je moeder sporten? Dat is in februari mogelijk, helemaal gratis! Check hier wat de actie inhoudt

Uitnodigen

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften, zodat je altijd sport op de manier die bij je past. Dat zie je terug in ons aanbod en faciliteiten.

 • Fit Start, het introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen.
 • Altijd een abonnement dat bij je past.
 • Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt.
 • Professionele begeleiding op de vloer.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer het je uitkomt
 • Live groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen
 • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
 • Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de Fit For Free Benefitstore
 • Altijd een club bij je in de buurt

Word lid 

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze gratis dagpas aan.

Welkom bij de club

8,0

93% van de 3260 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.