Bring a friend

Neem een vriend(in) een keertje mee

Je mag iedere keer als je komt sporten een vriend(in) meenemen. De gedachte achter Bring a Friend is dat je niet alleen hoeft te trainen. Je houdt het sporten nu eenmaal langer en beter vol als je met een sportmaatje kunt sporten.

Omdat het niet de bedoeling is dat je samen 1 abonnement deelt, hebben we een maximum gesteld aan het aantal keren dat je dezelfde persoon meeneemt. Dat mag maximaal twee keer per maand. Je mag dus wel iedere keer dat je komt sporten iemand meenemen, maar niet steeds dezelfde persoon. Je komt gezellig samen naar de club en verlaat deze ook weer tegelijkertijd. Je abonnement is persoonlijk.

Hoe werkt het?

Met het abonnement Fit Smart of Fit Shared mag je iedere keer een vriend of vriendin meenemen. Deze meld je vooraf aan. Hoe werkt dit?

  1. Ga naar de Mijn Fit For Free omgeving
  2. Geef de naam en het e-mailadres van je vriend(in) op en laat ons weten wanneer je bij welke club langskomt. 
  3. Je vriend(in) ontvangt een bevestigingsmail met de uitnodiging namens jou.
  4. Als je vriend(in) de uitnodiging accepteert, dan ontvangt hij/zij nog een mail met daarin de toegang tot de club. Het is belangrijk dat je introducee een ID meeneemt.  

Veelgestelde vragen over Bring a Friend

Hoeveel vrienden mag ik per keer meenemen?
Je mag 1 vriend(in) per keer meenemen.

Kan ik ook een vriend meenemen naar een groepsles?
Je kunt een vriend niet inschrijven voor een groepsles. Dit kan wel als er toevallig een plek is in de groepsles, maar dat zie je spijtig genoeg dan pas bij start van de les. Als er bij van aanvang aan de les nog plekken beschikbaar zijn, mag je vriend(in) gezellig mee doen.