Gratis trainingsschema's

Een fitnessschema kan je helpen om het optimale uit je workout te halen. We raden dan ook iedereen aan om met een trainingsschema te sporten:

  • Breng structuur en routine aan in je training;
  • Blijf langer gemotiveerd;
  • Behaal sneller je doelen.

Ben je op zoek naar gratis trainingsschema's? De gratis Fit For Free-app is jouw personal trainer binnen handbereik. Krijg een gepersonaliseerd trainingsschema, volg het en maak van fitness jouw gewoonte! De app geeft je gratis toegang tot een gepersonaliseerd trainingsschema dat zich voortdurend aanpast aan de feedback die jij geeft: Vond je een oefening leuk? Heb je een oefening verwisseld voor een andere? Wij nemen jouw voorkeuren mee. Hoe meer je deze app gebruikt, hoe persoonlijker hij wordt! Met de vernieuwde Fit For Free-app blijf je fit. Download onze app vandaag nog!

 

Verschillende soorten gratis schema's

Aangezien niet elke Fit For Free-club dezelfde fitnessapparatuur heeft, hebben we ook verschillende trainingsschema's opgesteld afhankelijk van welke apparatuur er in de club aanwezig is. Bedenk voordat je een trainingsschema download dus eerst welke apparatuur er in jouw club is. Naast de schema's voor op de fitnessapparatuur hebben we ook schema​'s waarbij je traint met functionele oefeningen of je eigen lichaamsgewicht.