Gratis inloopspreekuur

Om jou te helpen met het behalen van je fitnessdoel, hebben we in al onze clubs inloopspreekuren met deskundigen op het gebied van bewegen, sport en voeding. Zij kunnen je ondersteunen op het gebied van voeding, advies geven bij bepaalde lichamelijke klachten en ze zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden. In elke Fit For Free club is er een inloopspreekuur met een voedingsdeskundige en een fysiotherapeut

Inloopspreekuur voedingsdeskundige

Naast regelmatig sporten, is ook een gezond en gevarieerd voedselpatroon van essentieel belang om je doel te behalen. Soms heb je net een extra steuntje in de rug nodig om de goede keuzes te maken en de juiste balans te vinden. Wat kun je bijvoorbeeld het beste eten voor het sporten? Of hoeveel calorieën heb je op een dag nodig? Of eet jij wel genoeg eiwitten? Om je een persoonlijk en deskundig advies te kunnen geven en antwoord te geven op al je vragen over voeding, hebben wij in de meeste Fit For Free clubs wekelijks een gratis inloopspreekuur met een voedingsdeskundige.

Vraag aan de balie van je Fit For Free club naar de data en tijden van het gratis inloopspreekuur met de voedingsdeskundige.

Inloopspreekuur fysiotherapie

Word je in je training lichamelijk beperkt door een vervelende blessure of pijnlijke gewrichten? Wij begrijpen dat het erg vervelend is als je je training vroegtijdig moet beëindigen vanwege een blessure. Dit is dan ook de reden dat we wekelijks in iedere Fit For Free club een gratis inloopspreekuur met een fysiotherapeut aanbieden. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor jij last hebt van aanhoudende klachten. Zo kunnen klachten ontstaan tijdens je werkzaamheden, door een ongeluk, of als gevolg van veroudering. De fysiotherapeut kan je doormiddel van begeleiding en advisering helpen om je houding te verbeteren, blessures te verminderen en toekomstige blessures te voorkomen.

Vraag aan de balie van je Fit For Free club naar de data en tijden van het gratis inloopspreekuur met de fysiotherapeut.

Yorbody Fysiotherapie

In een groot aantal Fit For Free clubs is ook een Yorbody fysiotherapeut aanwezig. Bekijk de pagina van Yorbody Fysiotherapie en ontdek of zij jou wat te bieden hebben.