Personal training

De vraag naar personal training neemt de laatste jaren steeds meer toe in Nederland. Dit komt enerzijds doordat mensen op basis van hun eigen wensen en doelstellingen begeleid willen worden door iemand die verstand van fitness heeft. Anderzijds missen veel mensen de motivatie om elke keer weer naar de sportschool te gaan. Een personal trainer kan jou de expertise en motivatie bieden die ervoor zorgen dat jij je doelen wél gaat behalen!

Ben je bereid om te sporten en heb je een fitnessabonnement, maar…

  • Weet jij niet welke oefeningen je moet doen om je fitnessdoelen te behalen?
  • Weet jij niet of je de oefeningen goed uitvoert?
  • Kan jij jezelf niet motiveren om tot het uiterste te gaan? 
  • … dan is personal training de oplossing! 

Voordelen personal training

Als je niet weet wat je moet doen in de sportschool, dan kan een personal trainer een oplossing zijn. De personal trainer kan namelijk zijn deskundigheid op het gebied van fitness aan jou aanbieden. Een personal trainer is niet alleen degene die jou verteld wat je moet doen, maar is ook een coach die jou op mentaal gebied net dat extra stapje kan laten doen. Naast deze voordelen heeft personal training nog veel meer voordelen.

  • Door personal training behaal je eerder je doelstellingen, doordat je traint aan de hand van een op maat gemaakt trainingsschema.
  • Met een personal trainer train je effectiever, omdat je één op één fitnessbegeleiding krijgt.
  • Door de persoonlijke aandacht weet je wat én waarom je bepaalde oefeningen doet.  
  • Je hebt een stok achter de deur, waardoor je meer gemotiveerd bent.
  • Door effectief te trainen, bespaar je tijd.
  • Personal training is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, geslacht en fitnessdoel.

Personal training bij Fit For Free

Bij Fit For Free begrijpen wij erg goed dat steeds meer mensen behoefte hebben aan begeleiding tijdens het trainen. Wij willen hier dan ook een ondersteunende rol in spelen. Daarom hebben wij in al onze clubs professionele begeleiding op de vloer en ons Fit Start introductieprogramma om je op weg te helpen. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Onze medewerkers staan voor je klaar. 

Samenwerking met Personal Coach

Naast deze gratis fitnessbegeleiding vinden we het ook erg belangrijk dat onze leden één op één kunnen trainen met een personal trainer. Een personal trainer kan mensen namelijk helpen om net dat stapje extra te doen, zodat ze hun doelen behalen. Dit is dan ook de reden dat we samenwerken met het platform Personal Coach. Op deze manier kun je op een deskundige en professionele manier aan jouw persoonlijke doelstellingen werken en de begeleiding krijgen die jij nodig hebt! Zo wordt er een trainingsschema op maat gemaakt en krijg je advies op het gebied van voeding. 

Lees meer over Personal Coach