Persoonlijk Trainingsadvies

Ons persoonlijk trainingsadvies is nodig om het maximale uit je training te halen en lekker veel variatie aan te brengen in je work-out. We plannen twee korte afspraken en luisteren naar je. Op basis van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we een schema dat aansluit op je behoeften. Tijdens de tweede meeting en follow up maak je een controlerondje met onze instructeur. 

Hoe werkt het?

  1. We plannen twee korte afspraken en luisteren naar je.
  2. De instructeur zal allereerst een gesprek met je aangaan om te bepalen wat je doelen zijn en binnen welke periode je deze doelen wilt behalen.
  3. Vervolgens gaat de instructeur bepalen aan de hand van de ervaring die je hebt met fitness, wat je wel en niet aan kan.
  4. Aan de hand hiervan zal je onder begeleiding direct een aantal oefeningen uitvoeren, zodat je uitleg krijgt over de apparatuur en/of oefeningen.
  5. Tot slot zal de instructeur op basis van wat je wilt bereiken een schema ontwikkelen dat aansluit op je behoefte
  6. Tijdens de tweede meeting en follow up maak je een controlerondje met onze instructeur.

De kosten voor zo een persoonlijk trainingsadvies zijn eenmalig € 15,-. Heb je vragen over een persoonlijk trainingsadvies? Onze instructeurs staan voor je klaar.

Trainen met begeleiding helpt bij je succes en motivatie

Download onze gratis fitness schema's 

Om je op weg te helpen, hebben we op basis van doelstellingen, trainingsniveau en geslacht een aantal gratis trainingsschema’s opgesteld, speciaal voor jou! Het maakt dus niet uit of je beginner of gevorderd bent, wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, wij hebben altijd een trainingsschema dat bij jou past! Wil je je trainingsschema altijd bij de hand hebben?

Om goede resultaten te blijven boeken moet je zorgen voor genoeg afwisseling in je training, zodat je spieren geprikkeld blijven. Wanneer je lichaam namelijk gewend raakt aan een bepaalde trainingsroutine, dan zal je minder voortuitgang boeken. Wissel daarom iedere 6-8 weken van trainingsschema. 

Gratis fitness schema's