Professionele begeleiding

Fit For Free biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige en sportieve omgeving aan je gezondheid te werken. Hierbij vinden wij het echter wel belangrijk dat jij dit op een verantwoorde manier doet. Daarom hebben wij in al onze clubs goed opgeleide en gecertificeerde fitnessinstructeurs, die al jou vragen kunnen beantwoorden en jou kunnen helpen als je daar behoefte aan hebt. Twijfel je of je een oefening wel goed uitvoert? Of wil je weten hoe een bepaald fitnessapparaat werkt? Vraag het gerust aan één van onze instructeurs. 

Persoonlijk trainingsschema

Wil je een trainingsschema op maat? Dat kan! Bij Fit For Free noemen we dit een persoonlijk schema. Als je een persoonlijk schema kiest, dan wordt er een afspraak gepland met een coach voor het opstellen van jouw persoonlijke trainingsschema. In de één uur durende sessie zal de instructeur uitleg geven over de verschillende oefeningen en apparaten, zodat jij goed voorbereid aan de slag kunt met je fitness schema. Als je tijdens het trainen vragen hebt over je trainingsschema, kun je altijd één van de instructeurs in de club aanspreken. Die zullen je dan nog de nodige uitleg en tips geven. De kosten voor een persoonlijk schema bedragen eenmalig €9,99.

Gratis fitness schema’s

Om goede resultaten te blijven boeken, moet je voor genoeg afwisseling in je training zorgen, zodat je spieren geprikkeld blijven. Dit kan met onze trainingsschema’s. In al onze clubs liggen gratis fitness schema’s, die jou kunnen helpen bij de afwisseling van je trainingen. Wil je de trainingsschema’s direct bij de hand hebben? De schema’s zijn ook te vinden in de gratis Fit For Free app!

Live groepslessen met professionele begeleiding

Naast de mogelijkheid om bij Fit For Free op de fitnessapparatuur te trainen, kun je ook groepslessen volgen. Onze groepslessen zijn altijd onder begeleiding van gecertificeerde groepslesinstructeurs, waardoor je altijd verzekerd bent van kwalitatief hoge groepslessen. Het maakt ook niet uit of je jong of oud bent, of beginner of gevorderde, onze instructeurs signaleren het verschil in niveau en zorgen ervoor dat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn! Heb jij soms net die extra motivatie nodig, zodat je dat extra pasje nog kan doen of dat je net wat langer door kan gaan? Onze groepslesinstructeurs motiveren jou tot op het bot! Ze letten daarnaast ook goed op de uitvoering van de oefeningen, zodat blessures worden voorkomen. Op deze manier kan je dus zorgeloos meedoen aan één van de vele uitdagende groepslessen van Fit For Free!

Zijn de groepslessen echt wat voor jou en wil je er alles over weten? Neem dan een kijkje op de groepslessen-pagina.