Professionele begeleiding

Fit For Free biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige en sportieve omgeving aan je gezondheid te werken. Hierbij vinden wij het echter wel belangrijk dat jij dit op een verantwoorde manier doet. Daarom hebben wij in al onze clubs goed opgeleide en gecertificeerde fitnessinstructeurs, die al jou vragen kunnen beantwoorden en jou kunnen helpen als je daar behoefte aan hebt. Twijfel je of je een oefening wel goed uitvoert? Of wil je weten hoe een bepaald fitnessapparaat werkt? Vraag het gerust aan één van onze instructeurs. 

Persoonlijk trainingsadvies

Ons persoonlijk trainingsadvies is nodig om het maximale uit je training te halen en lekker veel variatie aan te brengen in je work-out. We plannen twee korte afspraken en luisteren naar je. Op basis van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we een schema dat aansluit op je behoeften. Tijdens de tweede meeting en follow up maak je een controlerondje met onze instructeur. 

De kosten voor zo een persoonlijk trainingsadvies zijn eenmalig € 15,-. Heb je vragen over een persoonlijk trainingsadvies? Onze instructeurs staan voor je klaar.

Lees meer over het Persoonlijke trainingsadvies

Download onze gratis fitness schema's 

Om je op weg te helpen, hebben we op basis van doelstellingen, trainingsniveau en geslacht een aantal gratis trainingsschema’s opgesteld, speciaal voor jou! Het maakt dus niet uit of je beginner of gevorderd bent, wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, wij hebben altijd een trainingsschema dat bij jou past! Wil je je trainingsschema altijd bij de hand hebben?

Om goede resultaten te blijven boeken moet je zorgen voor genoeg afwisseling in je training, zodat je spieren geprikkeld blijven. Wanneer je lichaam namelijk gewend raakt aan een bepaalde trainingsroutine, dan zal je minder voortuitgang boeken. Wissel daarom iedere 6-8 weken van trainingsschema. 

Gratis fitness schema's

Groepslessen met instructeur Live groepslessen met professionele begeleiding

Naast de mogelijkheid om bij Fit For Free op de fitnessapparatuur te trainen, kun je ook groepslessen volgen. Onze groepslessen zijn altijd onder begeleiding van gecertificeerde groepslesinstructeurs, waardoor je altijd verzekerd bent van kwalitatief hoge groepslessen.

Het maakt ook niet uit of je jong of oud bent, of beginner of gevorderde, onze instructeurs signaleren het verschil in niveau en zorgen ervoor dat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn! Heb jij soms net die extra motivatie nodig, zodat je dat extra pasje nog kan doen of dat je net wat langer door kan gaan? Onze groepslesinstructeurs motiveren jou tot op het bot! Ze letten daarnaast ook goed op de uitvoering van de oefeningen, zodat blessures worden voorkomen. Op deze manier kan je dus zorgeloos meedoen aan één van de vele uitdagende groepslessen van Fit For Free.

Zijn de groepslessen echt wat voor jou en wil je er alles over weten? Neem dan een kijkje op de groepslessen-pagina. 

Meer over live groepslessen