Buikspierkwartier

Het buikspierkwartier is een gratis fitnessworkout bij Fit For Free, waarbij je op weg wordt geholpen met een schema met daarin de juiste oefeningen voor een strakke buik. Want droom je, zoals zo velen, van een strakke buik of sixpack? Dan is alleen cardiotraining vaak niet genoeg. Het geheim voor de perfecte mid-sectie is een combinatie van de juiste voeding, cardio én buikspieroefeningen.

Bij het trainen van de buikspieren wordt vaak vergeten dat deze uit maar liefst 6 verschillende spieren bestaan. Voor een strakke buik zal je deze dan ook alle 6 moeten trainen. Naast dat sterke buikspieren ervoor zorgen dat jij een mooi gevormde buik zal krijgen, helpt het je ook om lichamelijke klachten te verminderen en te voorkomen.

Een typisch buikspierkwartier

Het Buikspierkwartier is een 15 minuten durende workout, waarbij de focus ligt op de buikspieren. Normale sit-ups en crunches belasten maar een deel van je buikspieren. Tijdens het buikspierkwartier zal je echter ál je buikspieren aanpakken. De ervaren Fit For Free-instructeur geeft je iedere keer de gevarieerde training en motivatie die je nodig hebt voor een super sterke en strakke core. Door regelmatig deel te nemen zal je, in combinatie met de juiste voeding en cardio, binnen de kortste tijd 'abs of steel' hebben! En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?!

Wist je dat? Het buikspierkwartier is één van de fitnessworkouts die voor ieder Fit For Free-lid vrij toegankelijk is. Reserveren is niet nodig. Welk abonnement je dus ook hebt, je kunt altijd gratis deelnemen!