Spinning

Spinning is het indoor trainen op een fiets. Tijdens een spinning workout zit je op een spinningfiets, waarbij je zelf de weerstand kunt instellen. Zo kun je zelf bepalen hoe zwaar (of licht) je moet trappen. Door de intervallen in weerstand en trapfrequentie zet je je hart en longen aan het werk, train je je conditie en beenspieren én breng je de vetverbranding op gang!

Spinning bij Fit For Free

Bij Fit For Free zijn er twee mogelijkheden waarop je spinning kunt volgen: virtual spinning en live spinning mét instructeur. Als lid van Fit For Free kun je in iedere club meedoen met de virtual spinning lessen. De live spinning lessen worden niet in alle clubs gegeven. Ben je benieuwd of jouw vestiging ook live spinning lessen heeft, kijk dan op de pagina van jouw Fit For Free club.

Virtual spinning

Met virtual spinning kun je ieder uur meedoen met een digitale spinning les. Tijdens deze 45 minuten durende workout wordt je begeleidt door een digitale instructeur, die je instrueert en motiveert om de finish te halen. Je kunt zelf de moeilijkheidsgraad en locatie bepalen. Zo kun je een etappe uit de Tour de France fietsen of je toert door één van de bekende Nederlandse steden. Je werkt gedurende de lessen aan je conditie, kracht en het helpt je met afvallen!

Live spinning mét instructeur

In sommige clubs is het ook mogelijk om live spinning lessen te volgen. De live lessen staan altijd onder leiding van een gecertificeerde instructeur. Tijdens de lessen rijdt je op het ritme van krachtige en opzwepende muziek, waarbij de instructeur aangeeft wat je moet doen. Daarnaast zal de instructeur je ook motiveren om net wat harder te gaan! Zo haal jij het beste uit je spinning les én behaal je eerder je doel.  

Gratis proefles?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer een live spinning les uitproberen? Als lid van Fit For Free kun je 3 keer gratis met een groepsles meedoen, zelfs als je nog niet de aanvulling 'groepslessen' hebt. Ga naar de balie van jouw club en vraag naar de mogelijkheden. Onze baliemedewerkers zullen je dan verder helpen!

Ben je nog geen lid van Fit For Free en wil je weten wat een Virtual of live Spinning les inhoudt? Vraag dan online een gratis dagpas aan! Met deze dagpas kun je alle fitnessfaciliteiten van Fit For Free één dag uitproberen, meedoen aan de leukste groepslessen én de gezellige sfeer proeven!

Vraag dagpas aan