Squash

Squash is een sport waarbij twee personen door middel van een racket, een squashbal en drie wanden, punten proberen te maken. Het idee is om via de wanden de bal op een dusdanige plek neer te leggen, dat de tegenstander er niet meer bij kan. De sport heeft veel weg van tennis. Het verschil met tennis is dat bij squash de tegenstanders naast elkaar staan en dat er in plaats van een net, gespeeld wordt met drie wanden.

Zou jij naast je fitness work-outs ook weleens willen squashen? Bij Fit For Free Nieuwegein is het mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden en spelregels aan de balie van Fit For Free Nieuwegein. 

Reserveer een squashbaan

Er zijn twee mogelijkheden om een squashbaan te reserveren bij Fit For Free Nieuwegein. Beschik je over de aanvulling ‘squash’? Dan kun je online een squashbaan reserveren. Reserveer je squashbaan online. Heb je de aanvulling ‘squash’ niet, of heb je geen fitnessabonnement bij Fit For Free, dan kun je een squashbaan reserveren aan de balie van Fit For Free Nieuwegein of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Het reserveren van een baan kost €7,50 per persoon.

Squash bij Fit For Free Nieuwegein

Fit For Free Nieuwegein heeft in 2015 Heidehal fitness & squash overgenomen. Hierdoor beschikt de sportschool over 14 squashbanen. Als lid van Fit For Free heb je dus nog meer mogelijkheden om fit te worden én te blijven! Je kunt in combinatie met een fitnessabonnement bij Fit For Free voor slechts € 5,99 per 4 weken onbeperkt squashen. Wil je liever een losse baan huren? Dat kan ook! Je betaalt dan € 7,50 per persoon. 

Heb je vragen? Onze baliemedewerkers van Fit For Free Nieuwegein staan altijd voor je klaar!

Squash uitproberen?

Ben je nog geen lid van Fit For Free en wil je squash een keer uitproberen? Vraag dan online een dagpas aan! Met deze dagpas kun je alle fitnessfaciliteiten van Fit For Free één dag uitproberen, meedoen aan de leukste groepslessen, een keer squashen én de gezellige sfeer proeven!

Vraag dagpas aan