Yanga Sports Water

Wanneer je intensief beweegt, verlies je veel vocht waardoor de balans in je lichaam wordt verstoort. Hierdoor zullen de prestaties en resultaten van je trainingen afnemen. Het is daarom van groot belang om goed te blijven drinken tijdens het sporten.

Waarom Yanga Sports Water?

De meeste sportdranken bevatten onnodige en ongezonde stoffen, zoals suikers en kleurstoffen, die de opname van vocht kunnen belemmeren. Yanga Sports Water is een verantwoorde sportdrank, zonder kleurstoffen en suikers, die zorgt voor een natuurlijk herstel van je vochtbalans. Daarnaast bevat Yanga een aantal essentiële vitaminen en mineralen die je helpen om het beste uit je training te halen. Yanga biedt op deze manier een extra aanvulling op kraanwater. Yanga bevat onder andere Vitamine B1 en Vitamine B6. Deze vitaminen zorgen onder andere voor meer energie tijdens het sporten, een goede werking van het zenuwstelsel en een sterkere weerstand. Met nog geen 5 calorieën per bidon is Yanga een belangrijke toevoeging aan jouw workout.

Yanga smaken 

Yanga Sports Water is verkrijgbaar in verschillende frisse smaken. Zo is er altijd wel een smaak die jij lekker vindt. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende smaken:

  • Sinaasappel
  • Citroen
  • Multivrucht 
  • Passievrucht 
  • Zwarte Bes 
  • Cactusvijg
  • Kokos Ananas

Proeven mag altijd! Vraag aan de balie naar Yanga Sports Water en maak kennis met één van de verfrissende smaken.

Verfrissende Yanga smaken

Je favoriete smaak, wanneer jij wilt

Je tapt Yanga Sports Water heel gemakkelijk uit één van de tapmachines op de club. Je kiest je favoriete smaak, bepaalt de sterkte en je bidon wordt vervolgens gevuld met een gekoelde frisse sportdrank. Zo kun je, wanneer je maar wilt, genieten van een verantwoord drankje om je lichaam weer in balans te brengen. Voor slechts €4,- per 4 weken kun je onbeperkt gebruikmaken van Yanga en ontvang je ook nog eens gratis een bidon.