Yorbody Fysiotherapie

Yorbody Fysiotherapie is een team van (sport-)fysiotherapeuten en manueel therapeuten die ervoor zorgen dat jij weer fit wordt! Heb jij een blessure of loop je al een tijdje met lichamelijke klachten? Dan is Yorbody Fysiotherapie de uitkomst! Zij helpen je om weer in beweging te komen, zodat je weer op een normale en verantwoorde manier kunt werken én sporten. 

Yorbody Fysiotherapie bij Fit For Free

In een groot aantal Fit For Free clubs is een Yorbody fysiotherapeut aanwezig. Alle Yorbody fysiotherapeuten zijn vakkundig opgeleid en staan daarnaast geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF. De samenwerking tussen Yorbody Fysiotherapie en Fit For Free zorgt voor een hoge kwaliteit aan fysiotherapeuten en geeft jou de garantie dat je wordt voorzien van juiste adviezen en goede begeleiding. Naast de mogelijkheid om een keer langs te gaan in het gratis inloopspreekuur, kan je ook een langdurige behandeling krijgen. De Yorbody fysiotherapeut zal bekijken of dit nodig is. 

Aanwezigheid

Bekijk de faciliteiten op de pagina van je Fit For Free club en check of er een Yorbody fysiotherapeut aanwezig is. Of neem een kijkje op de website van Yorbody Fysiotherapie. Per club zullen de tijden en dagen waarop de fysiotherapeut aanwezig is, verschillen. Vraag naar de tijden aan de balie of stuur een e-mail naar de desbetreffende club.