Stap 2: Abonnement kiezen

De club die je hebt gekozen is Leiden Groenoord (Wijzig club)

We vinden het belangrijk dat je een abonnement kiest waar je je goed bij voelt zodat je het sporten leuk vindt en volhoudt. Wij helpen je hierbij met ons introductieprogramma en de professionele begeleiding op de vloer. Het is nu eenmaal zo dat het tijd kost om routine op te bouwen en resultaat te voelen. De getoonde prijzen zijn dan ook op basis van een looptijd van 1 jaar.

Kies het pakket dat bij je past

Kies het pakket dat bij je past

Abonnement Fit ZELF
Fit ZELF
Onbeperkt fitness bij al onze clubs
Abonnement Fit VRIJ
Fit VRIJ
De vrijheid om te sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt
Abonnement Fit GROEP
Fit GROEP
Onbeperkt groepsfitness bij al onze clubs
Abonnement Fit ZEKER

In ontwikkeling
op deze club

Fit ZEKER
Alles wat je wilt, met de zekerheid van begeleiding

Welkom bij al onze clubs

Met je Fit For Free ledenpas heb je toegang tot al onze vestigingen. Dat biedt de vrijheid om zelf te kiezen bij welke club je je work-out gaat doen. Zo kun je zelf afwisseling aanbrengen in je work-out en hoef je niet telkens hetzelfde rondje hoeft te maken.

Introductieprogramma: Fit Start

Ons Fit Start introductieprogramma zorgt ervoor dat je snel je weg vindt in de club, ervaart wat de club te bieden heeft, meteen aan de slag gaat en routine ontwikkelt. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je het sporten niet volhoudt of dat je verdwaald rondkijkt in de club. Je ervaart sneller successen en hoeft niet meer na te denken wanneer je gaat sporten. 

Professionele begeleiding op de vloer

Er is continu een teamlid aanwezig om je op weg te helpen, je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in het op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen, zodat je blessures voorkomt en snel succes ervaart. Zo heb je meer profijt van het Fit Start programma en haal je het maximale uit je work-out. 

Onbeperkt fitness

Je mag altijd en onbeperkt gebruikmaken van onze hoogwaardige fitnessapparaten op al onze clubs. Je kunt zelf de tijd voor je training inplannen en de apparaten gebruiken die je daarbij nodig hebt. 

Onbeperkt groepsfitness

Je bent altijd welkom bij onze groepsfitnesstrainingen op al onze clubs. Of je nu beginner of gevorderd sporter bent, de gecertificeerde groepslesinstructeur daagt je uit je grenzen te verleggen, waardoor je net dat extra stapje zet en meer uit je training haalt. Je hoeft niet na te denken tijdens de les, je gaat op in de groep en het ritme. Zo heb je bijna niet door dat je aan het sporten bent, voor je het weet is de work-out voorbij.

Pauzeren van je abonnement

Je mag je abonnement tijdelijk pauzeren zonder opgaaf van reden waardoor je niet betaalt voor diensten wanneer je er geen gebruik van maakt. Gedurende deze onderbreking zetten we de betaling stil.

Natuurlijk is hier wel een spelregel aan verbonden: Je mag één keer per contractjaar één keer 4 weken pauzeren. De einddatum van je abonnement schuift in dat geval natuurlijk wel mee.

Het bevriezen van je abonnement vanwege medische redenen is altijd mogelijk.

Bring a Friend

Je mag iedere keer als je komt sporten een vriend(in) meenemen. De gedachte achter Bring a Friend is dat je niet alleen hoeft te trainen. Je houdt het sporten nu eenmaal langer en beter vol als je met een sportmaatje kunt sporten. Omdat het niet de bedoeling is dat je samen 1 abonnement deelt, hebben we een maximum gesteld aan het aantal keren dat je dezelfde persoon meeneemt. Dat mag maximaal twee keer per maand. Je mag dus wel iedere keer dat je komt sporten iemand meenemen, maar niet steeds dezelfde persoon. Je komt gezellig samen naar de club en verlaat deze ook weer tegelijkertijd. Je abonnement is persoonlijk.

Persoonlijk trainingsadvies

Het persoonlijk trainingsadvies is nodig om het maximale uit je training te halen en lekker veel variatie aan te brengen in je work-out. We plannen twee korte afspraken en luisteren naar je. Op basis van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we een schema dat aansluit op je behoeften. Tijdens de tweede meeting en follow up maak je een controlerondje met onze instructeur. 

Periodieke evaluatie

Dit biedt meer zekerheid met betrekking tot het behalen van je doelen doordat je beter begrijpt wat je aan het doen bent. Bij aanvang bespreek je met een professionele fitnessinstructeur je grenzen, zodat je daarbinnen blijft door training op maat. Vervolgens bepalen we samen de momenten waarop onze coach je ontwikkeling met je doorneemt.

Maximaal resultaat.

Onbeperkt Yanga Sports Water

Hydraterende en verfrissende sportdrank in verschillende smaken.

actie
  • Tijdelijke actie:
  • > 4 weken gratis sporten
  • > Geen inschrijfgeld (t.w.v. €39,99)
1999
per 4 weken
actie
  • Tijdelijke actie:
  • > 4 weken gratis sporten
  • > Geen inschrijfgeld (t.w.v. €39,99)
2499
per 4 weken
actie
  • Tijdelijke actie:
  • > 4 weken gratis sporten
  • > Geen inschrijfgeld (t.w.v. €39,99)
1999
per 4 weken
2999
per 4 weken

Looptijd en betalingstermijn

Je hebt je pakket gekozen. Hieronder geef je aan welke looptijd en betalingstermijn bij je past.

Looptijd

Bij een abonnement met een looptijd van 1 of 2 jaar krijg je korting gedurende de gehele looptijd. Na de looptijd wordt je lidmaatschap automatisch verlengd voor onbepaalde tijd en is vanaf dat moment maandelijks opzegbaar met de bijbehorende voorwaarden en tarieven.

Betalingstermijn

Als je kiest voor vooruitbetaling van 1 of 2 jaar krijg je een extra korting van 1 euro per periode.


Heb je een Fit For Friends-code?

Je hebt een abonnement gekozen met een looptijd van 4 weken. Helaas is de code niet geldig met dit abonnement.

Check