Dance les bij Fit For Free

Verbeter je conditie op een swingende manier met de

African Dance les

Wat is African Dance?

African Dance is dé dans groepsles voor mensen met soepele heupen. Tijdens deze dynamische groepsles werk je op een swingende en leuke manier aan je conditie. De uiteenlopende dansstijlen maken de les erg divers en uitdagend. African Dance is voor ieder niveau en elke leeftijd toegankelijk! Waar wacht je dus op?

Dagpas aanvragen

Wil je uitproberen of een groepstraining wat voor jou is? Vraag een dagpas aan en maak kennis met de groepstraining dat bij jou past.

Wat houdt een African Dance les in?

African Dance is een intensieve workout van 60 minuten waarbij aandacht wordt gegeven aan buik-, bil- en beenspieren. In een combinatie van dans en fitness wordt er tijdens deze les gewerkt aan kracht en cardio. Ook komen uiteenlopende dansstijlen uit verschillende Afrikaanse landen aan de beurt. Denk hierbij aan dansstijlen als Azonto, Funana, Coupé Decalé en Afro House. De les staat altijd onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur.

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 92 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App