Dance les bij Fit For Free

Verbeter je conditie op een swingende manier met de

African Dance les

Wat is African Dance?

African Dance is dé dans groepsles voor mensen met soepele heupen. Tijdens deze dynamische groepsles werk je op een swingende en leuke manier aan je conditie. De uiteenlopende dansstijlen maken de les erg divers en uitdagend. African Dance is voor ieder niveau en elke leeftijd toegankelijk! Waar wacht je dus op?

Wat houdt een African Dance les in?

African Dance is een intensieve workout van 60 minuten waarbij aandacht wordt gegeven aan buik-, bil- en beenspieren. In een combinatie van dans en fitness wordt er tijdens deze les gewerkt aan kracht en cardio. Ook komen uiteenlopende dansstijlen uit verschillende Afrikaanse landen aan de beurt. Denk hierbij aan dansstijlen als Azonto, Funana, Coupé Decalé en Afro House. De les staat altijd onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur.

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.