Afvallen op een gezonde manier, zonder dieet

Wil je op een gezonde manier wat overtollige kilo’s kwijt raken? Het principe van afvallen is simpel. Wanneer je een negatieve energiebalans creëert en dus minder calorieën binnen krijgt dan je verbruikt, dan val je af. Je hoeft echt niet aan een streng dieet. Om af te vallen staat een gezond en gevarieerd eetpatroon op de eerste plaats. Daarnaast is sporten superbelangrijk, en laat dat nou onze specialiteit zijn!

Cardio en voeding als de basisConditie en cardio training bij Fit For Free

Wanneer je doelgericht wilt afvallen is het belangrijk om aan cardio training te doen. Cardio training zorgt namelijk voor een verhoging van je energieverbruik waardoor je extra vet zal verbranden.

Om deze verbranding optimaal te houden, is het van belang een gezond en gebalanceerd voedingspatroon te volgen. Om je op weg te helpen, plaatsen we om de zoveel tijd gezonde recepten. Zo kun je op een verantwoorde manier kilo’s kwijt raken. Let er wel op dat je energietekort niet te groot wordt. Ga dus niet op een extreem dieet. Je energieverbruik zal hierdoor omlaag gaan, waardoor je na een korte periode geen gewicht meer zal verliezen. Daarnaast is de kans groot dat, wanneer je weer normaal gaat eten, de kilo’s er weer dubbel zo snel aankomen.

TIP: Doe 2 à 3 keer per week cardio training, in combinatie met een gezond eetpatroon, en de resultaten zullen volgen! 

Krachttraining als ondersteuning

Over het algemeen wordt vooral cardio training aangeraden als middel om af te vallen. Krachttraining kan je echter ook helpen om de nodige kilo’s kwijt te raken. Door middel van krachttraining bouw je namelijk tijdens het afvallen spiermassa op. Hierdoor versnelt je stofwisseling, waardoor je weer extra vet kwijt zal raken. Om vet te verliezen is het aan te raden om minimaal 2 à 3 keer per week aan krachttraining te doen.

8,0

94% van de 3187 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.