Alle series uitgespeeld?

Welkom bij de ‘nu begin ik echt’ club

Zien jouw vrienden je ook als wandelende televisieserie-encyclopedie? Voor advies over welke serie zij nu moeten kijken, stappen ze naar jou toe. Bingewatch-avondjes sla jij niet over. Toch ben je toe aan wat anders, en dan hebben we het niet over een nieuwe tv-serie. Je bank begint slijtplekken te krijgen en je droomt weg bij de scènes waarin een ongelofelijk mooi lichaam te zien is. “Had ik maar zo’n lichaam,” denk je dan. Je besluit uit de luie stoel te komen en nu echt die dappere stap te nemen naar de Fit For Free-vestiging bij jou in de buurt. Welkom bij de nu begin ik echt club!

We staan klaar om je op weg te helpen

Met onze professionele begeleiding zorgen we er samen voor dat je komt én blijft sporten. Ben je bang om de eerste stap in de sportschool te zetten? Geen zorgen, met ons introductieprogramma Fit Start vind je snel je draai in de club en bouw je binnen 13 weken een sportritme op. Je kunt natuurlijk ook meedoen aan onze live groepslessen, zo hoef je niet na te denken tijdens het sporten. Al vanaf slechts 15,99 per 4 weken kun je bij Fit For Free onbeperkt sporten. Schrijf je nu in en profiteer bovendien van onze tijdelijke aanbieding.  

Prinsjesdagactie: een koffertje vol voordeel

 • Sport de eerste 6 weken gratis
  Kies je voor een van onze abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar, dan betaal je geen inschrijfgeld en sport je de eerste 6 weken gratis. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Dus als je er even tussenuit bent, doet dat geen pijn in de portemonnee. Bovendien sport je de rest van het jaar tegen een scherper tarief.
 • Krijg een backpack cadeau
  Zo kun je direct beginnen met sporten. 
 • Geen inschrijfgeld bij alle abonnementen
  Normaal gesproken is het inschrijfgeld € 39,99. Nu betaal je tijdelijk bij al onze abonnementen geen inschrijfgeld en bespaar je dus € 39,99.

Profiteer NU van de actie         Of vraag een dagpas aan

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften, zodat je altijd sport op de manier die bij je past. Dat zie je terug in ons aanbod en faciliteiten.

 • Fit Start, het introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen.
 • Altijd een abonnement dat bij je past.
 • Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt.
 • Professionele begeleiding op de vloer.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer het je uitkomt
 • Live groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen
 • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
 • Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de Fit For Free Benefitstore
 • Altijd een club bij je in de buurt

Word lid 

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze dagpas aan.

Welkom bij de club

8,0

93% van de 3273 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.