FFF September campagne - header

Kickboks groepsles in Amersfoort

In de sfeervolle ‘keistad’ Amersfoort kun je je vergapen aan mooie kronkelstraatjes, creatieve plekken en bijzondere winkels. In het compacte centrum is er van alles te doen, zoals winkelen, lekker eten, kunst kijken en natuurlijk sporten bij Fit For Free. We zitten vlakbij het centrum en zijn van alle kanten makkelijk te bereiken. Kom langs voor onze groepslessen en laat je verrassen door wat trainingen zoals kickboksen voor je kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook meedoen aan andere groepslessen die zich richten op kracht en conditie, zoals BodyPump, Grit en spinning.

Over Kickboksen in Amersfoort

Ben je op zoek naar een sport waarbij je werkt aan je snelheid en reactievermogen, sterker wordt en een ijzeren conditie opbouwt? Dan zijn onze groepslessen echt jouw ding.  Kom met een vriendin, vriend of een groep op onze pads stoten en verbeter samen je bokstechniek. Je kunt natuurlijk ook via ons met een nieuwe training buddy aan de slag. Samen leer je het meest uit je bokstechniek te halen! Ook als je nog nooit gebokst hebt is kickboksen een leuke manier om je uit te leven en sterker te worden. Kom je onze groepslessen kickboksen uitproberen?

Fight groepslessen - Fit For Free

Wil je een gratis kickboks les volgen in de club?

Hoe ziet een kickboks groepsles in Amersfoort eruit?

Kickboksen is een vechtsport waarbij we oefeningen uit de traditionele karate combineren met moderne bokstechnieken. Kickboksen is een vrij jonge sportvorm en ontstond rond het midden van de vorige eeuw in Japan. Hoewel kickboksen dus voortkomt uit de traditionele zelfverdedigingstechnieken van karate, richten we ons in de groepslessen bij Fit For Free vooral op conditie- en krachttraining. 

We starten met een warming-up en daarna ga je met je trainingsmaatje oefenen op de pads  en stootkussens. Je werkt aan je stoot- en traptechnieken en tussendoor doen we ook bodyweight oefeningen waarbij andere spiergroepen aan bod komen.  Een kickboks groepsles duurt gemiddeld 60 minuten.

Onze top trainers hebben veel kennis van zaken en begeleiden elke kickboksles even enthousiast. Je krijgt uitleg over de technieken en je wordt goed begeleid om blessures te voorkomen. 

Je zult heel snel resultaat ervaren wat betreft je fitheid en spieropbouw. Schrijf je in voor onze kickboks groepslessen in Amersfoort en ga ervoor!

Waarom is kickboksen goed voor je?

Bij kickboksen verbeter je in snel tempo je bokstechniek, conditie en spierkracht. Doordat je je goed moet concentreren, ben niet je alleen fysiek uitdagend bezig maar werk je ook aan je vermogen tot focussen. Elke les is anders zodat je je goed moet blijven concentreren. Volg elke week (of zelfs vaker) een groepsles kickboksen en je conditie zal met sprongen vooruit gaan. Je wordt zowel fysiek als mentaal sterker en zult je soepeler voelen. Gaandeweg kun je met de juiste begeleiding van onze ervaren kickboks trainers een super high-kick uitvoeren! 

Tijdens onze groepslessen kickboksen is er geen lichamelijk contact. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor een blauw oog of blessures die anderen te toebrengen. Wel voel je je na een kickboksles één bonk energie en ben je weer compleet opgeladen. 

De mogelijkheden om body en mind in balans te brengen zijn bij ons eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld een groepsles kickboksen afwisselen met trainen op de loopband en in de training area of met onze yoga lessen.

Welke andere vechtsporten kan ik doen bij Fit For Free?

Naast kickboksen kun je bij Fit For Free ook terecht in onze goed uitgeruste training area en bieden we diverse andere groepslessen aan die zijn geïnspireerd op zelfverdediging en vechtsporten, zoals bijvoorbeeld Les Mills Bodycombat. Je leert onder andere allerlei bokstechnieken waarbij je in rap tempo veel calorieën verbrandt.

Voor wie is een kickboks groepsles geschikt? 

Voor al onze Fit For Free groepslessen geldt dat je op elk niveau kunt instappen. Absolute beginner, trotse bezitter van de zwarte band of alles ertussen in? Onze gecertificeerde kickboks trainers passen de lessen aan aan de individuele behoeften. We kijken goed naar je niveau dat zich steeds zal ontwikkelen, zodat je uitgedaagd blijft en kracht blijft opbouwen.

Hou je ervan om in groepsverband bezig te zijn, met anderen aan je conditie te werken en elkaar uit te dagen tot nog betere prestaties? Sporten in groepsverband is geweldig;  je bent niet alleen sociaal bezig maar er komen ook geluksstofjes vrij in je hersens. Samen zweten, samen lachen en samen energiek bezig zijn, hoe leuk is dat? Probeer het eens uit en schrijf je in voor een kickboks groepsles in Amersfoort.  

Volg onbeperkt groepslessen bij Fit For Free Amersfoort

Alleen al onze kickbokslessen zijn zo afwisselend dat je er geen genoeg van krijgt. maar er zijn nog veel meer groepslessen mogelijk. Je kunt elke dag wel een andere training bij ons volgen.  Met ons Fitness & Groepslessen abonnement krijg je onbeperkt toegang tot al onze groepslessen, zoals virtuele lessen, Small Group lessen en live groepslessen op locatie (binnen of buiten). Je kunt binnen 1 week zomaar deelnemen aan een groepsles kickboksen bij ons in de zaal, twee dagen later door naar een yoga groepsles en in het weekend lekker buiten buffelen in een outdoor groepsles. Met ons Fitness & Groepslessen abonnement kun je eindeloos en zeer gevarieerd aan je conditie werken.

Fit for Free locaties Amersfoort

In (de regio) Amersfoort kun je kiezen uit maar liefst 5 Fit For Free sportschool locaties. Er is dus altijd wel een club bij jou in de buurt. Op elk van onze locaties vind je kracht- en cardio-apparaten en kun je groepslessen volgen. Het aanbod kan verschillen, check onze websites voor het actuele aanbod bij jou in de buurt. Met een Fit For Free Fitness & Groepslessen abonnement kun je terecht bij meeer dan 90 Fit For Free locaties door heel Nederland! Super handig als je eens een weekendje weg bent maar toch aan je kickboks routine wil blijven werken.

0 clubs gevonden

in de omgeving van Amersfoort

  Veelgestelde vragen over Kickboks groepsles in Amersfoort

  Ik heb nog nooit een kickboksles gevolgd, kan ik toch meedoen? Ja, iedereen mag meedoen aan een groepsles kickboksen. We maken groepjes op basis van je niveau en het maakt dus niet of je nieuwkomer bent. Onze trainers stellen je op je gemak  en zorgen ervoor dat je een uitdagende les krijgt op jouw niveau, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. 

  Kan ik een proefles kickboksen volgen? Jazeker kan dat. Je kunt een proef groepsles volgen, zo ontdek je of deze bijzondere sport ook iets voor jou is. Vraag een gratis dagpas aan voor jouw groepsles kickboksen in Amersfoort. Je kunt alleen komen en dan vinden we een boksmaatje voor je, maar je mag ook met een vriend/ vriendin komen. 

  Wat moet ik meenemen naar een groepsles kickboksen? We vragen je om in het begin je eigen bokshandschoenen mee te nemen, vanwege de hygiëne. Daarnaast kun je bij ons handschoenen lenen, die we na elke les desinfecteren. 

  Kickboksen is een intensieve sport, draag daarom kleding die niet knelt en waarin je goed kunt bewegen en flink kunt zweten. Wat betreft het voetenwerk: tijdens de groepsles kickboksen draag je zaalschoenen of je kickt op blote voeten. 

  Gratis workouts

  Download in de App StoreOntdek het op Google Play

  In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

  Fit For Free App