Fit For Free Amstelveen is vernieuwd

​We zijn continu bezig om Fit For Free nóg beter te maken. Zo hebben we onlangs onze club in Amstelveen geheel vernieuwd. En om dat te vieren bieden we jou de ideale manier om te ontdekken of Fit For Free bij je past; geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Kom 4 weken gratis trainen, zonder verplichting​

 

Zo werkt het:

  • Kies bij aanvang van je proefperiode het abonnement van je voorkeur uit. Vervolgens probeer je ons 4 weken gratis, onbeperkt en zonder verplichting.
  • Indien het sporten je bevalt en je besluit om door te gaan na je proefperiode, dan hoef je verder niets te doen. Als beloning ontvang je van ons nog eens 4 weken gratis trainen bij een jaarcontract óf 6 weken gratis trainen bij een looptijd van 2 jaar.

Ik wil 4 weken gratis trainen

* Bovenstaande aanbieding is alleen geldig bij Fit For Free Amstelveen en geldt tot en met 30 september 2020.

Over Fit For Free Amstelveen

sportschool Fit For Free Amstelveen

In deze getransformeerde club verbeter je je conditie op onze nieuwe cardiotoestellen met ingebouwde tv. Ook is onze krachtzone verruimd en uitgebreid met nieuwe krachtapparatuur en losse dumbbells (tot 50kg). Ook nieuw is onze circuittraining; een effectieve training van slechts 20 minuten voor al je spiergroepen. Heel eenvoudig in te stellen en je hoeft alleen maar de instructies op het scherm te volgen. Een heerlijke training voor als je weinig tijd hebt en toch je lichaam sterk en fit wilt houden. In onze vernieuwde club vind je nu ook Booty-apparatuur, waar je prima aan je 'shape' kunt werken. Het aanbod van live groepslessen en smalll group trainingen wordt uitgebreid met bokszaktraining en yoga! Uiteraard kun je je nog steeds uitleven in één van onze andere live groepslessen, waaronder BodyPump, BodyCombat, BodyAttack, BBB, Zumba en Pilates. En na afloop van je work-out kun je lekker ontspannen op één van onze nieuwe HydroMassage units of even gezellig bijpraten in onze vernieuwde social corner.

Lees alles over onze club

Even binnenkijken


Bij onze vernieuwde club