Body & Mind groepsles bij Fit For Free

Krijg balans in je lichaam en geest met de

Ashtanga Yoga les

Wat is Ashtanga Yoga?

Ashtanga Yoga is een populaire yoga-stijl waarbij gebruik wordt gemaakt van vaststaande series van opeenvolgende oefeningen oftewel asana’s. Het einde van elke oefening vormt het begin voor de volgende oefening, het loopt dynamisch in elkaar over. De houdingen hebben als doel te rekken en strekken om zo meer uithoudingsvermogen, balans, lenigheid en vitaliteit in je lichaam en geest te krijgen. Het is een dynamische en actieve vorm van Yoga.

Wat houdt een Ashtanga Yoga les in?

Deze intensieve vorm van yoga volgt iedere keer dezelfde serie houdingen wat het makkelijker maakt om gedachteloos in de flow mee te gaan. Je ontwikkelt door het tempo van de les warmte waardoor je de spieren beter kunnen strekken en de circulatie optimaal wordt. Het gebruik van een diepe vorm van ademhaling staat centraal. Zo krijgt deze les het karakter van een intensieve meditatie in beweging.

Ashtanga Yoga is vooral een geschikte les voor mensen die naast fysiek bezig zijn, ook lichaam en geest willen laten ontspannen. Om ervoor te zorgen dat jij de beste technieken aanleert, wordt iedere les begeleid door een gecertificeerde instructeur.

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.