Maak kennis met Luisa

Luisa houdt van fietsen. Ze deed dat al vaak in Colombia, maar voor de liefde verhuisde ze drie jaar geleden naar Nederland. Bij Fit For Free Lelystad heeft ze de draad opgepakt en inmiddels is ze een gedreven spinninginstructrice bij Fit For Free. Met haar temperamentvolle karakter zorgt ze ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Haar lessen zijn energiek en door het persoonlijke contact daagt ze je uit om jouw grens op te zoeken. Jezelf verrassen; daar doet ze het voor. En zo wordt het sporten voor jou nooit saai!

In onderstaande video vertelt Luisa meer over waarom zij graag lesgeeft en hoe ze het beste bij jou naar bovenhaalt. Kijk je mee?

Check Luisa haar verhaal

Hulp nodig bij het sporten?

Hulp nodig om na de vakantie de sportieve draad op te pakken? Dat kunnen wij ons voorstellen. Kees Tol bezoekt momenteel verschillende Fit For Free-clubs en vraagt onze collega’s hoe ze jou kunnen helpen bij het opbouwen van een sportritme én bij het behalen van jouw doel. Bekijk hier de verschillende verhalen

Wij helpen je op weg met een vliegende start
Vind je het lastig om je sportritme weer op te pakken? Wij helpen je graag op weg. Op een eenvoudige manier stoom je jezelf klaar voor jouw sportavontuur bij Fit For Free. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis.

We helpen je op weg

8,0

93% van de 3272 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.