Maak kennis met Lyon

Lyon is baliemedewerker en fitnessinstructeur bij Fit For Free Hilversum. Hij vindt het fijn om je te begeleiden bij je oefeningen en geeft je graag een stukje coaching. Met zijn ervaring weet hij dat het behalen van je doel een stuk makkelijker gaat als je plezier hebt: “De sportschool is helemaal niet eng, het voelt na een tijdje gewoon als thuis”. Waar hij het voor doet? Om jou het laatste zetje te geven in het behalen van je persoonlijke doel.

In onderstaande video vertelt Lyon meer over waarom hij bij Fit For Free werkt en hoe hij jou kan helpen bij het behalen van je doel. Kijk je mee?

Check het verhaal van Lyon

Hulp nodig bij het sporten?

Hulp nodig om na de vakantie de sportieve draad op te pakken? Dat kunnen wij ons voorstellen. Kees Tol bezoekt momenteel verschillende Fit For Free-clubs en vraagt onze collega’s hoe ze jou kunnen helpen bij het opbouwen van een sportritme én bij het behalen van jouw doel. Bekijk hier de verschillende verhalen

Wij helpen je op weg met een vliegende start
Vind je het lastig om je sportritme weer op te pakken? Wij helpen je graag op weg. Op een eenvoudige manier stoom je jezelf klaar voor jouw sportavontuur bij Fit For Free. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis.

We helpen je op weg

8,0

94% van de 3228 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.