Maak kennis met Lyon

Lyon is baliemedewerker en fitnessinstructeur bij Fit For Free Hilversum. Hij vindt het fijn om je te begeleiden bij je oefeningen en geeft je graag een stukje coaching. Met zijn ervaring weet hij dat het behalen van je doel een stuk makkelijker gaat als je plezier hebt: “De sportschool is helemaal niet eng, het voelt na een tijdje gewoon als thuis”. Waar hij het voor doet? Om jou het laatste zetje te geven in het behalen van je persoonlijke doel.

In onderstaande video vertelt Lyon meer over waarom hij bij Fit For Free werkt en hoe hij jou kan helpen bij het behalen van je doel. Kijk je mee?

Check het verhaal van Lyon

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Iedereen is welkom bij Fit For Free. Als je met z’n allen fanatiek komt sporten, maar ook als je nog niet zo goed weet hoe het werkt. We helpen je daarom graag op weg. Dat is terug te zien in ons aanbod aan abonnementen en faciliteiten.

Word lid 

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze gratis dagpas aan.

We helpen je op weg

8,0

93% van de 3273 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.

Wil je starten met een gezonder en sportiever leven?

Maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? We willen je hier graag bij helpen. Met een keertje proefsporten ontdek je wat wij voor jou kunnen betekenen. Vraag hieronder een gratis dagpas aan.

Met onze dagpas kan je binnen 7 dagen langskomen om één dag gratis te sporten. Onze trainers staan voor je klaar om je op weg te helpen en je bent vrij om alle faciliteiten te ontdekken. Het gebruik van een dagpas is:

  • de ideale manier om te ontdekken of Fit For Free bij je past;
  • geheel vrijblijvend;
  • en je hebt geen verplichtingen achteraf.

Vraag onze gratis dagpas aan

Wil je direct lid worden?

Bekijk hieronder de verschillende abonnementen en schrijf je direct in!