Fitness & Health Blog

Categorieën

Sporten voor Sint-Maarten

19 september 2017 - Events

Onze collega's en leden komen in beweging voor Sint-Maarten tijdens de landelijke inzamelingsactie. Lees meer over het initiatief.

Lees verder


Opening Fit For Free Geleen

Maartje Paumen opent 80ste Fit For Free club

10 april 2017 - Events

Aan het begin van maart werd de 80ste Fit For Free club in Nederland geopend: Fit For Free Geleen. En dat moest gevierd worden. Check deze pagina voor een sfeerimpressie van de feestelijke avond. 

Lees verder

Opening Fit For Free Zaandam

Opening 79ste Fit For Free club door Ellen Hoog

16 februari 2017 - Events

Halverwege januari gingen de deuren van de 79ste sportclub in Nederland van Fit For Free open. Het fitnesscentrum is te vinden aan de Westzijde 163 in de Noord-Hollandse stad: Zaandam. Om de opening van de compleet nieuwe club, Fit For Free Zaandam, te vieren met de nieuwe leden was er een feestelijke avond georganiseerd waar iedereen welkom was om de opening te vieren van de 1.800 m2 grote sportschool.

Lees verder

Opening Fit For Free Den Haag Forepark

Naomi van As heropent Fit For Free in Kyocera stadion

3 februari 2017 - Events

In het Kyocera stadion in Den Haag bevindt zich sinds 2008 een club van Fit For Free. Eind 2016 is de club compleet vernieuwd en heeft het nieuwe apparatuur gekregen en een nieuwe look. Een mooi resultaat, wat gevierd mocht worden. Op 23 januari was er dan ook een feestelijke heropening van deze club!

Lees verder

Heropening Fit For Free Leiden Groenoord

Officiële heropening door Tessa van Schagen

25 januari 2017 - Events

Op een feestelijke avond op 16 januari werd onze club in de Groenoordhallen in Leiden heropend door niemand minder dan meervoudig Nederlands kampioene op de 200 meter sprint Tessa van Schagen! De club heeft een flinke make-over gekregen. Bekijk deze pagina voor een sfeerimpressie van de leuke avond. 

Lees verder

Heropening Fit For Free Capelle aan den IJssel

Leontien van Moorsel heropent eerste Fit For Free club

23 januari 2017 - Events

Op 28 november was de feestelijke heropening van de allereerste Fit For Free club in Nederland: Capelle aan den IJssel. De sportschool werd geopend door niemand minder dan Leontien van Moorsel! Check voor een sfeerimpressie deze pagina. 

Lees verder

Heropening Fit For Free Hengelo

Niek Kimmann heropent Hengelo officieel

28 november 2016 - Events

Op 14 november was de feestelijke opening van de compleet vernieuwde en uitgebreide club aan het Plein in Hengelo. De club heeft na een make-over een compleet nieuwe uitstraling gekregen en extra sportoppervlakte. Check voor een sfeerimpressie deze pagina. 

Lees verder


Opening Fit For Free Heerenveen 3 oktober 2016

Fit For Free Heerenveen officieel geopend door Marit Bouwmeester

25 oktober 2016 - Events

Op donderdag 20 oktober 2016 was het zover: de officiële opening van de 78ste Fit For Free club in Nederland: Heerenveen! De club werd geopend door niemand minder dan olympisch kampioene Marit Bouwmeester. Check voor een sfeerimpressie het fotoalbum of de video op deze pagina.

Lees verder

Pagina's