Fit For Free Heerenveen officieel geopend door Marit Bouwmeester

Geplaatst op: 
23 oktober 2016

Op donderdag 20 oktober 2016 was het zover: de officiële opening van Fit For Free Heerenveen. Alweer de 78ste Fit For Free club in Nederland! Vol trots presenteerde het team hun mooie club in de sportstad van Friesland aan alle aanwezigen. Het was een avond vol met sportieve activiteiten, lekkere hapjes en drankjes, vol dansbare deuntjes en ... er was ook een special guest speciaal voor de opening naar Heerenveen gekomen.

Check voor een sfeerimpressie het fotoalbum of de video onderaan de pagina.

Olympisch kampioene Marit Bouwmeester 

Niemand minder dan Olympische gouden medaille winnares Marit Bouwmeester was in Heerenveen aanwezig om de Fit For Free club te openen. Na een zilveren medaille vier jaar geleden in Londen is het haar deze zomer tijdens de Olympische Spelen van Rio gelukt om die legendarische gouden plak te veroveren. Na een rondleiding in de club was om 19:00 uur het moment daar voor Marit om samen met de clubmanager Fit For Free Heerenveen officieel te openen. 

Opening Fit For Free Heerenveen door Marit Bouwmeester

Van je droom een doel maken

Voor de Olympische kampioene is het zicht op een gouden medaille een doel wat de afgelopen jaren haar koers bepaalde. Een doel helpt als motivatie en zet sneller toe tot actie. We hebben allemaal wel een sportieve droom. Bij Fit For Free maken leden van hun sportieve droom een doel door deze op te schrijven. Uiteraard hebben we deze avond ook aan Marit gevraagd om haar doel op te schrijven.

Het is niet moeilijk om te raden wat haar nieuwe doel is. Na haar eerste Olympische gouden medaille heeft ze de smaak te pakken en wil ze haar Olympische titel prolongeren in Tokyo in 2020. Het is voor iedereen mogelijk om hun sportieve droom op te schrijven. Het maakt niet uit hoe groot of klein dat doel ook is, want het is een persoonlijk doel. Dat is op zich al prachtig! In Heerenveen waren deze zeker ook te vinden.

In gesprek met leden

Het was tijdens de opening mogelijk om op de foto te gaan met Marit en samen met haar je doel te bepalen. Zo gingen Michel en Carla in gesprek met de Olympische kampioene over hun speciale sportdoelen. Michel is een oud marinier en heeft door een bedrijfsongeval een dwarslaesie opgelopen, sindsdien is hij zich terug aan het knokken. Net als Michel heeft Carla een sportief doel waar ze aan haar gezondheid werkt. Bekijk hun inspirerende verhalen in de video hieronder.

Fotoalbum

Het was een zeer inspirerende avond waar zowel de leden als Marit Bouwmeester door geïnspireerd zijn geraakt. Bekijk de foto’s van de topavond op Facebook van Fit For Free Heerenveen

Video

Gerelateerde berichten