Naomi van As heropent Fit For Free in Kyocera stadion

Geplaatst op: 
3 februari 2017

Een voetbal stadion ademt uit zichzelf al sport. Het is dan ook een ideale en inspirerende locatie voor een sportschool. In het Kyocera stadion in Den Haag bevindt zich dan ook sinds 2008 een club van Fit For Free. Eind 2016 is de club compleet vernieuwd en heeft het nieuwe apparatuur gekregen en een nieuwe look. Een mooi resultaat, wat gevierd mocht worden. Op 23 januari was er dan ook een feestelijke heropening georganiseerd van Fit For Free Den Haag Forepark.

Check voor een sfeerimpressie het fotoalbum of de video onderaan deze pagina.

Special guest: Naomi van As

Voor deze avond werd oud hockey international Naomi van As uitgenodigd om de vernieuwde club te openen. Voor Naomi was het een speciaal gevoel om weer bij het stadion van ADO Den Haag te zijn. In 2014 speelde zij hier het WK, wat voor haar een heel mooi ervaring was in haar interland carrière. Het was de hele avond mogelijk om met Naomi op de foto te gaan en een handtekening te verzamelen. Om 19:00 uur was het moment daar om samen met het team de club te openen.  

Naomi in gesprek met leden

Deel je doel

Als topsportster weet Naomi als geen ander hoe het is om een doel te stellen en daar volledig voor te gaan. Nu ze gestopt is als hockey-international is haar doel om die fitheid te houden, zo deelde ze dat met de aanwezigen tijdens de opening. Ook de leden van de sportschool hebben een doel om te sporten. Naomi ging met een aantal van deze leden in gesprek en kwam erachter hoe vastberaden en gemotiveerd ze zijn om hun sportdoel te behalen.

  • Oktay heeft al een aardige prestatie achter de rug. Hij is maar liefst 35 kilo afgevallen! Een topprestatie! Zijn doel voor 2017 is om in de zomer 90 kilo te wegen met een vetpercentage van 8%.
  • Of wat te denken van het echtpaar Cor & Vie. Ze zijn onafscheidelijk en doen echt alles samen. Van de boodschappen tot samen sporten in de sportschool. Samen werken ze naar hun doel: Fit blijven zolang het kan.
  • De motivatie van Azadeh is te vergelijken met die van een professionele sporter. Ze traint zes dagen in de week en wil de top 3 behalen bij de Open Rotterdamse Kampioenschappen Bikini fitness.

Een speciale workout van Naomi

Weggaan uit een sportschool zonder te sporten kan natuurlijk niet. Naomi gaf deze avond een speciale workout waar leden aan mee konden doen. Met een ontspannen begin van de workout waar alle spieren in een rustig tempo op werden gerekt dachten de deelnemers een relaxte workout in te gaan. Maar al snel sloeg dat om en gingen alle hartslagen flink omhoog. Dankzij de plank-oefeningen samen met de oefeningen die in duo’s werden uitgevoerd gingen de deelnemers naar huis met een sterk en voldaan gevoel. Je kunt de workout bekijken op de Facebook pagina van Den Haag Forepark

Workout demo van Naomi van As

Fotoalbum

Het was een zeer geslaagde avond. Wil je de avond opnieuw beleven of wil je een sfeerimpressie zien van de avond, bekijk dan het fotoalbum op de Facebookpagina van Fit For Free Den Haag Forepark.

Video

Gerelateerde berichten