Officiële heropening Rotterdam Conradstraat door Soufiane Touzani

Geplaatst op: 
2 november 2016

Het is een typische herfstavond op 21 oktober. De wind waait met vlagen door de straten naast het Centraal Station. Samen met de regen zorgt het voor een gure avond waar je lekker binnen wilt blijven. Maar deze avond was er een excuus om wel naar buiten te gaan, want de club Fit For Free Rotterdam Conradstraat werd feestelijk heropend.

Check voor een sfeerimpressie het fotoalbum of de video onderaan de pagina.

Feestelijke opening van de verbouwde club

De club heeft een flinke make-over gekregen. Zowel de kracht- als de cardioapparatuur is vervangen en de club heeft er sportoppervlakte bij gekregen. Bij aankomst was het personeel nog druk bezig met alle voorbereidingen voor de feestelijke opening. Met veel enthousiasme werd de Wall of Goals in elkaar gezet en werd het Holland Sport fietsspel gereed gemaakt.

Rond half zes kwam de special guest binnen: Soufiane Touzani! De wereldberoemde Freestyle voetballer was speciaal voor de gelegenheid naar het centrum van Rotterdam gekomen om de club te openen. Al snel was hij te vinden in de FunXtion zone met een bal aan zijn voeten. Samen met een aantal jeugdige gasten warmde Soufiane zich op en was er een moment om met hem op de foto te gaan.

afbeelding heropening Fit For Free Rotterdam Conradstraat

Speech, speech, speech

Om 19:00 uur was het moment daar om de club officieel te openen. De clubmanager gaf een korte speech waar uit bleek dat de verbouwing een flinke operatie is geweest en dat het team zich super heeft ingezet. Na een kort interview met Touzani opende het team samen de club door het Fit For Free openingslint door te knippen en de ballonnen vrij te laten. Met een lekker drankje in de hand kon er getoost worden op de mooie club.

Door de poorten

Uiteraard kon Soufiane Touzani niet weg voordat hij zijn balkunsten had laten zien. Met flinke lenigheid en snelheid liet hij de ene na de andere truc zien. Na zijn demo had Soufiane nog wel zin in een panna duel. Aan uitdagers geen gebrek! Er was genoeg animo om tegen Touzani te voetballen, maar al snel dropen de uitdagers met de staart tussen hun benen af, nadat ze een panna hadden gekregen.

afbeelding heropening Fit For Free Rotterdam Conradstraat

Trainen, gezonde voeding en rust

Een Wall of Goals zonder doelen is kaal. Daarom is Soufiane Touzani gevraagd om als eerste zijn doel op te schrijven. Zijn doel is balans houden tussen de drie belangrijke punten: Trainen, gezonde voeding en rust. Wat een zeer herkenbare uitdaging is, zeker op minder dagen. Maar ook de clubmanager heeft zijn doel op geschreven. Dit is meer een doel voor de korte termijn: 100 meter sprinten in 12 seconden. Ook kunnen alle leden hun eigen doel opschrijven in de vernieuwde club.

Fotoalbum

Het was een gezellig drukke avond met veel sportiviteit en inspiratie. Er zijn een hoop foto’s gemaakt die je kunt terugvinden op de Facebookpagina van Fit For Free Rotterdam Conradstraat.

Video

Gerelateerde berichten