Fitness & Health Blog

Categorieën

Neem een voorsprong op je goede voornemens en start nú

11 december 2018 - Fitness & weetjes

Heb je je goede voornemens voor volgend jaar al klaarliggen? Ook komend jaar wil iedereen weer massaal afvallen, sterker worden of gezonder eten. 1 januari is natuurlijk de ultieme dag om eindelijk te starten met werken aan je doel, maar waarom eigenlijk? 

Lees verder

Fabels burger

5x fabels over afvallen

20 november 2018 - Fitness & weetjes

Je hoort en leest de raarste adviezen als je bezig bent met afvallen. Goedbedoelde tips kunnen echter de grootste fabels zijn. Wil je graag wat kilootjes afvallen, maar lukt het telkens niet?  We hebben vijf fabels over afvallen voor je op een rijtje gezet. Aan deze fabels kan het in ieder geval niet meer aan liggen! 

Lees verder

Zo verbeter je je conditie

Zó verbeter je je conditie

7 november 2018 - Fitness & weetjes

Sta jij weleens hijgend bovenaan een hoge trap? Of heb je moeite om je kinderen bij te houden tijdens het buitenspelen? Voor veel mensen is dit herkenbaar, maar gelukkig kun je je conditie met sporten al snel verbeteren. Met de juiste trainingen ga je binnenkort weer als een speer die trap op.

Lees verder

5 tips tegen spierpijn

5x tips tegen spierpijn

31 oktober 2018 - Fitness & weetjes

Spierpijn: de meeste sporters hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Spierpijn is pijnlijk, maar betekent vaak dat je goed getraind hebt. In de blog van deze week geven we je vijf tips waarmee je spierpijn, met de nadruk op pijn, kunt beperken.

Lees verder

Hoe werkt spieropbouw?

Hoe werkt spieropbouw?

2 oktober 2018 - Fitness & weetjes

Droom jij van die gewilde spierballen of welgevormde benen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Spieropbouw vraagt om geduld en doorzettingsvermogen, maar het is niet onmogelijk! Lees de blog over hoe je begint én doorzet.

Lees verder

Afvallen hoe werkt dat

Afvallen: hoe werkt dat nou eigenlijk?

12 september 2018 - Fitness & weetjes

Afvallen is een onderwerp van alle tijden, maar er is ontzettend veel onduidelijkheid over. Hoe val je nou eigenlijk af en hoe kan je ervoor zorgen dat je uiteindelijk op gewicht blijf? In deze blog lees je in sneltreinvaart hoe dit nou eigenlijk werkt.

Lees verder

Sporten helpt bij stoppen met roken

Sporten helpt bij stoppen met roken

15 augustus 2018 - Fitness & weetjes

Dat roken niet gezond is, zal voor niemand meer als een verrassing komen. Heb jij je voorgenomen na je vakantie te stoppen met roken, maar ben je bang voor de gevolgen? Sporten helpt je hierbij. Zo voorkom je dat je aankomt en helpt het je om stress te verminderen.

Lees verder

Billen trainen voor strakke en sterke billen

1 augustus 2018 - Fitness & weetjes

Billen trainen is populair, zeker in de zomer en vooral bij vrouwen. Het liefst lopen we met een strakke en gelifte bil over het strand. Maar naast een mooie vorm van je billen, levert billen trainen nog veel meer voordelen op. Die voordelen maken het ook een stuk ‘aantrekkelijker’ voor mannen om de billen te trainen. De voordelen en de beste oefeningen voor sterke bilspieren vind je in deze blog.

Lees verder

Dit kun je het beste doen bij een hittegolf

Dit kun je het beste doen bij een hittegolf

24 juli 2018 - Fitness & weetjes

Dit jaar hebben we een mooie zomer. Zo mooi dat we deze week zelfs te maken hebben met een hittegolf in Nederland. De één geniet ervan, voor de ander kan de hitte niet snel genoeg verdwijnen. Wij helpen je graag deze hittegolf door. Ook als je gewoon lekker wilt sporten. Met onze tips wapen jij je tegen een hittegolf.

Lees verder

Bootcamp en buiten sporten

Genieten van het weer én sporten? Sport buiten!

4 juli 2018 - Fitness & weetjes

Met deze zomerse temperatuur is sporten misschien niet je eerste prioriteit. Maar je kunt jouw work-out prima combineren met genieten van de zon. We geven drie suggesties die ervoor zorgen dat je in de zomer ook aan de nodige beweging komt.

Lees verder

Pagina's