Fitness & Health Blog

Categorieën

Zo verbeter je je conditie

Zó verbeter je je conditie

7 november 2018 - Fitness & weetjes

Sta jij weleens hijgend bovenaan een hoge trap? Of heb je moeite om je kinderen bij te houden tijdens het buitenspelen? Voor veel mensen is dit herkenbaar, maar gelukkig kun je je conditie met sporten al snel verbeteren. Met de juiste trainingen ga je binnenkort weer als een speer die trap op.

Lees verder

5 tips tegen spierpijn

5x tips tegen spierpijn

31 oktober 2018 - Fitness & weetjes

Spierpijn: de meeste sporters hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Spierpijn is pijnlijk, maar betekent vaak dat je goed getraind hebt. In de blog van deze week geven we je vijf tips waarmee je spierpijn, met de nadruk op pijn, kunt beperken.

Lees verder

Hoe werkt spieropbouw?

Hoe werkt spieropbouw?

2 oktober 2018 - Fitness & weetjes

Droom jij van die gewilde spierballen of welgevormde benen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Spieropbouw vraagt om geduld en doorzettingsvermogen, maar het is niet onmogelijk! Lees de blog over hoe je begint én doorzet.

Lees verder

Afvallen hoe werkt dat

Afvallen: hoe werkt dat nou eigenlijk?

12 september 2018 - Fitness & weetjes

Afvallen is een onderwerp van alle tijden, maar er is ontzettend veel onduidelijkheid over. Hoe val je nou eigenlijk af en hoe kan je ervoor zorgen dat je uiteindelijk op gewicht blijf? In deze blog lees je in sneltreinvaart hoe dit nou eigenlijk werkt.

Lees verder

Sporten helpt bij stoppen met roken

Sporten helpt bij stoppen met roken

15 augustus 2018 - Fitness & weetjes

Dat roken niet gezond is, zal voor niemand meer als een verrassing komen. Heb jij je voorgenomen na je vakantie te stoppen met roken, maar ben je bang voor de gevolgen? Sporten helpt je hierbij. Zo voorkom je dat je aankomt en helpt het je om stress te verminderen.

Lees verder

Dit kun je het beste doen bij een hittegolf

Dit kun je het beste doen bij een hittegolf

24 juli 2018 - Fitness & weetjes

Dit jaar hebben we een mooie zomer. Zo mooi dat we deze week zelfs te maken hebben met een hittegolf in Nederland. De één geniet ervan, voor de ander kan de hitte niet snel genoeg verdwijnen. Wij helpen je graag deze hittegolf door. Ook als je gewoon lekker wilt sporten. Met onze tips wapen jij je tegen een hittegolf.

Lees verder

Bootcamp en buiten sporten

Genieten van het weer én sporten? Sport buiten!

4 juli 2018 - Fitness & weetjes

Met deze zomerse temperatuur is sporten misschien niet je eerste prioriteit. Maar je kunt jouw work-out prima combineren met genieten van de zon. We geven drie suggesties die ervoor zorgen dat je in de zomer ook aan de nodige beweging komt.

Lees verder

Wat doe jij tijdens de zomerstop?

7 juni 2018 - Fitness & weetjes

Wil jij volgend seizoen het beste uit je spel halen? Met deze tips blijf je fit tijdens de zomerstop én ga je beter dan ooit het volgende seizoen in.

Lees verder

Sport in de ochtend met een ‘tropenrooster’

25 mei 2018 - Fitness & weetjes

Maak gebruik van een tropenrooster en sport in de ochtend. Naast tijdwinst zijn er een hoop andere voordelen van sporten in de ochtend gedurende de zomer. Wij zetten 5 redenen voor je op een rijtje.

Lees verder

Voor de zomer nog afvallen?

Wil jij ook nog een paar kilootjes kwijt vóór de zomer?

17 mei 2018 - Fitness & weetjes

Afvallen is een onderwerp van alle tijden. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel diëten, schema’s en sportregimes.Met de zomer in het vooruitzicht is een paar kilo afvallen voor veel mensen het ultieme doel. We helpen je graag ontdekken wat goed voor je werkt.

Lees verder

Pagina's