Binnenkort op wintersport? Voorkom blessures met dit trainingsschema

Geplaatst op: 
29 januari 2019

Of je nou een beginner bent of al voor de 20e keer op wintersport gaat: een goede voorbereiding is essentieel. En daarmee bedoelen we niet alleen zorgen voor een mooi board, nieuwe skistokken en een goede outfit. Voorkom blessures en zorg dat je fysiek helemaal klaar bent voor een week op de latten. Wij helpen je graag met ons trainingsschema, speciaal voor de wintersport.  

Een goede conditie, een sterke core en getrainde beenspieren zijn het belangrijkste als je volop gaat skiën of snowboarden. Met dit eenvoudige, maar effectieve schema voor een sterke core en getrainde benen ga je helemaal voorbereid op wintersport. Voor extra conditietraining kun je hier een kijkje nemen. 

Wil je tips over hoe je een bepaalde oefening uit moet voeren? Of wil je misschien nét een andere oefening doen? Onze instructeurs staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Je kunt dit schema zonder de attributen ook thuis uitvoeren.

Download hier het schema

 


Deel jouw mening

Gerelateerde berichten

Fabels burger

5x fabels over afvallen

20 november 2018 - Fitness & weetjes

Je hoort en leest de raarste adviezen als je bezig bent met afvallen. Goedbedoelde tips kunnen echter de grootste fabels zijn. Wil je graag wat kilootjes afvallen, maar lukt het telkens niet?  We hebben vijf fabels over afvallen voor je op een rijtje gezet. Aan deze fabels kan het in ieder geval niet meer aan liggen! 

Lees verder