Fitness & Health Blog

Categorieën

5x verantwoord snacken

Deze snacks mag je wél! 5x verantwoord snacken

9 oktober 2018 - Gezond eten

Om je sportdoel te bereiken is een goed eetpatroon onmisbaar. Naast je ontbijt, lunch en diner heb je tussendoor natuurlijk ook trek in een snack. Het is makkelijk om te gaan voor de lekkere trek: de chocoladerepen, zakken chips en snoepjes liggen voor het oprapen. Maar verantwoord snacken kan ook heel lekker zijn. Lees je mee?

Lees verder


Mealprepping

Behaal jouw doelen met meal prepping

19 september 2018 - Gezond eten

Meal prepping; een begrip dat voor de een niet meer is weg te denken en voor de ander is het compleet onbekend. Simpel gezegd is meal prepping gewoon het voorbereiden van je maaltijden. Wat zijn de voordelen ervan? We vertellen het je in deze blog. 

Lees verder

Eiwitten eten of drinken bij het sporten

Eiwitten eten of drinken bij het sporten

29 augustus 2018 - Gezond eten

Extra eiwitten eten of drinken als je sport. Veel sporters doen het en het aanbod in eiwitten is ook groot. Maar wat is eiwit en hoeveel eiwit heb je precies nodig? In deze blog lees je alles over deze voedingsstof.

Lees verder

Poké bowl met garnalen of tofu

Gezond recept: de poké bowl

23 augustus 2018 - Gezond eten

Heb jij al eens een poké bowl gegeten? Voor de één zal dit recept compleet nieuw zijn en de ander weet precies wat we bedoelen. Het is in ieder geval ontzettend makkelijk, snel én gezond. Wij delen onze twee favoriete, gezonde poké bowl-recepten.

Lees verder

Helpt koolhydraatarm eten om af te vallen?

8 augustus 2018 - Gezond eten

‘Van pasta word je dik.’ Maar waarop is dit eigenlijk gebaseerd? We leggen je uit wat koolhydraten zijn, wat koolhydraten doen in je lichaam en of koolhydraatarm eten wel zo’n bewuste keuze is. Een klein tipje van de sluier; je hoeft de pasta vanavond niet te laten staan!

Lees verder

Header blog verantwoord barbequeën

Verantwoord barbecueën doe je zo!

11 juli 2018 - Gezond eten

Denk je aan de zomer, dan denk je aan barbecueën. Als het kwik stijgt steken we massaal de barbecue aan. De uitdaging is verantwoord barbecueën. Wij hebben een compleet, lekker en verantwoord barbecuemenu voor vier personen voor je samengesteld. Steek de barbecue maar alvast aan.

Lees verder

Tips voor bewuste keuzes op het terras

Dé tips voor bewuste keuzes op het terras

20 juni 2018 - Gezond eten

Terrasdagen staan voor veel zon, goede gesprekken en uiteraard een lekker hapje en drankje. Om de calorie-inname op deze dagen te beperken, geven wij je tips waardoor jij voortaan bewuste keuzes maakt op het terras.

Lees verder

Yanga Sports Water Fit For Free

Het belang van genoeg drinken

19 april 2018 - Gezond eten

Het is natuurlijk heerlijk om te genieten van het warme weer en de zonnestralen, maar de bezoekjes aan de sportschool gaan ook gewoon door. In de club kan het op zulke lekkere dagen iets warmer zijn dan normaal. Daarom is het ontzettend belangrijk om je vochtbalans tijdens je training voldoende aan te vullen. We leggen je uit waarom dit zo belangrijk is en hoe je gemakkelijk genoeg drinkt.

Lees verder

Pasta gezond of ongezond?

Is pasta gezond of ongezond?

25 oktober 2017 - Gezond eten

Pasta, iedereen eet het wel eens. Maar is het eigenlijk gezond of ongezond? We geven antwoord in onze blog. Ook geven we een tip voor gezonde pastasaus.

Lees verder

Pagina's