Fitness & Health Blog

Categorieën

Last van stress? Met deze tips verminder je dat

24 oktober 2018 - Inspiratie

Heb jij weleens last van stress? Dan ben je niet de enige. We rennen en vliegen van hot naar her om onze to-do-lijstjes zo snel mogelijk af te werken. Zelfs als we eindelijk de tijd hebben om te ontspannen is het lastig om dat haastige gevoel kwijt te raken. Met deze tips ervaar je binnen mum van tijd minder stress en ben je eindelijk weer uitgerust om fris aan een nieuwe dag te beginnen.

Lees verder

Blogheader pak je sportritme weer op

Opstartproblemen? Zo kom je weer in jouw ritme

5 september 2018 - Inspiratie

De zomervakantie is nu echt voorbij. De scholen zijn weer begonnen en de bedrijven draaien weer op volle toeren. Kortom: het ‘normale’ leven is begonnen. Het is niet makkelijk om jouw dagelijkse ritme weer op te pakken na de zomervakantie. Pak de draad snel weer op met deze handige tips.

Lees verder


Suzanne Brummel BodyPump

Hoe ik mezelf uit blijf dagen in de sportschool

29 maart 2018 - Inspiratie

Eén van de belangrijkste redenen om het sporten niet vol te houden is dat het voor veel mensen saai wordt. Er zit geen uitdaging meer in en dan is het over met de pret! Of toch niet…? Suzanne geeft naar haar ervaring drie tips om jezelf te blijven uitdagen! Lees ze in deze blog.

Lees verder

Kiki Duren

Van uitstelpraktijken naar daadwerkelijk gaan sporten

31 januari 2018 - Inspiratie

Kiki Düren: "Sport heeft een lange tijd geen onderdeel van mijn leven uitgemaakt. Helemaal niet. Noppes. Nada. Nee, morgen zou ik gaan. En die dag daarna werd het wéér morgen." Lees in deze blog hoe ze afscheid heeft genomen van die uitstelpraktijken.

Lees verderLars Tibben

Lars Tibben - Daar doe ik het voor

19 januari 2018 - Inspiratie

Waar doe ik het voor? Fit For Free stelde mij deze vraag voor hun nieuwe campagne, daar doe ik het voor. Ik heb wel een aantal redenen waarom ik sport.

Lees verderPagina's