Daar doe ik het voor: in je bushokje!

Geplaatst op: 
15 januari 2018

Door: Mayra Louise de Wilde

Ik heb wat leuks met je te delen. Hoewel het goed zou kunnen dat je al weet wat het is …

De kans is groot dat je me op meer plekken gaat zien dan alleen in je Instagramfeed. Yup, schrik niet als je me ineens in je woonplaats tegenkomt. Op een onverwacht moment. Klinkt een beetje eng? No worries, ik chill in je bushokje. En ik kijk er ook nog eens heel vriendelijk bij.

Afgelopen september deed ik een superleuke samenwerking met Fit For Free. Dat was voor mij toen een fijne manier om het sporten na mijn bevalling weer op te pakken. Aan het begin van dit nieuwe jaar pakken we het wat grootser aan. Ik hang namelijk in bushokjes en op abri’s door het hele land. Met de nieuwe campagne that is.

Daar doe ik het voor, heet ‘ie dit keer. Het gaat over wat jouw echte motivatie is om te sporten. Want vaak gaat het verder dan willen afvallen, fitter willen worden of een sixpack kweken. In mijn geval gaat het om me zo goed mogelijk in mijn lijf voelen. En natuurlijk heb ik ook die kleine in mijn achterhoofd. Een beetje fit wil ik als mom toch wel zijn.

Mayra Louise - Lekker in mijn vel zitten

De afgelopen dagen heb ik al heel wat selfies toegestuurd gekregen van mensen die met mijn poster op de foto zijn geweest. Keep ‘em coming! Het is namelijk echt te leuk.

Los van de posters is er ook een filmpje gemaakt waarin ik vertel over mijn motivatie om te sporten. Check ‘m hieronder. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Deze maand ga ik de sportschool weer wat vaker bezoeken. Want sinds ik ben gestart met werken, is regelmatig trainen er compleet bij ingeschoten. Laten we zeggen dat ik momlife nog niet helemaal onder de knie heb. Maar ik hou hoop!

Mayra Louise aan het sporten

Mezelf overal tegenkomen in sportoutfit is een goede motivatie. Je kan natuurlijk niet in bushokjes hangen met een Fit For Free campagne en dan niet gaan trainen … Of nou, ja, kan wel maar dat voelt toch een beetje gek. Onder het mom van keeping it real en zo.

Waar ik deze maand een begin mee hoop te maken, is hoe ik sporten kan combineren met momlife, me-time, mijn liefdesleven, mijn vriendinnen en alles. Hopelijk kan ik je binnenkort wat tips geven …

Voor nu, maak een foto als je me spot en als je zelf handige tips voor me hebt, deel ze!

Blijf stralen,

Mayra

Gerelateerde berichten

Gebrek aan motivatie?

25 februari 2020 - Inspiratie

Er zijn heel veel smoesjes die ons weerhouden om te gaan sporten:“Ik heb geen tijd, ik heb het te druk, het is slecht weer, ik ben te moe, het is te druk in de sportschool”. Allemaal redenen die we bedenken voor onszelf om niet naar de sportschool te hoeven. Het ontbreken van motivatie is voor veel mensen het probleem. In deze blog geven wij 3 belangrijke tips die je helpen om gemotiveerd te blijven, zodat jij komt sporten en blijft sporten!

Lees verder

Goede voornemens? Met deze 5 tips lukt het je

1 januari 2019 - Inspiratie

Het nieuwe jaar is begonnen en dat voelt voor veel mensen als een nieuwe start. Een nieuw begin om dingen anders en beter te gaan doen dan voorheen. Meer sporten, gezonder leven en afvallen zijn de populaire voornemens. En dat is niet zo gek, want na een maand vol pepernoten, speculaas, kerstdiners, oliebollen, appelflappen en alcohol in alle vormen is het de hoogste tijd. Maar waar begin je en hoe houd je je goede voornemens vol? Met deze 5 tips gaat het je lukken.

Lees verder
Blogheader pak je sportritme weer op

Opstartproblemen? Zo kom je weer in jouw ritme

5 september 2018 - Inspiratie

De zomervakantie is nu echt voorbij. De scholen zijn weer begonnen en de bedrijven draaien weer op volle toeren. Kortom: het ‘normale’ leven is begonnen. Het is niet makkelijk om jouw dagelijkse ritme weer op te pakken na de zomervakantie. Pak de draad snel weer op met deze handige tips.

Lees verder