Geen sponsor, maar sporter

Geplaatst op: 
17 december 2018

Start je op 1 januari met je goede voornemens, of heb je misschien nu al die eerste stap gezet? Op 1 januari starten veel Nederlanders in ieder geval weer vol enthousiasme met hun goede voornemens. Voor de een is dit wat kilo’s afvallen, voor de ander spieropbouw of juist conditieverbetering. Wat je doel ook is, goede voornemens zijn helaas vaak voor de korte termijn. We willen je juist helpen met de langetermijndoelstellingen.

Uit een grootschalig onderzoek onder leden en niet-leden is gebleken dat veel mensen het lastig vinden om de stap naar de sportschool te zetten en het onaangenaam vinden om verloren rond te lopen in de sportschool.  Wij snappen helemaal dat het allemaal niet eenvoudig is en daarom helpen we je ook graag. Het maakt niet uit of je al een tijd lid bent en de motivatie even hebt gemist of dat je juist net bij ons komt sporten. We willen je snel op weg te helpen, ondersteunen en begeleiden. Je kunt gebruikmaken van ons introductieprogramma Fit Start, waarmee je een vliegende start maakt en binnen no-time sportroutine opbouwt. Ben jij klaar voor je nieuwe, gezondere leefstijl? Kom sporten, zodat je blijft sporten. 

Bekijk hieronder onze nieuwste video. 

Gerelateerde berichten

Goede voornemens? Met deze 5 tips lukt het je

1 januari 2019 - Inspiratie

Het nieuwe jaar is begonnen en dat voelt voor veel mensen als een nieuwe start. Een nieuw begin om dingen anders en beter te gaan doen dan voorheen. Meer sporten, gezonder leven en afvallen zijn de populaire voornemens. En dat is niet zo gek, want na een maand vol pepernoten, speculaas, kerstdiners, oliebollen, appelflappen en alcohol in alle vormen is het de hoogste tijd. Maar waar begin je en hoe houd je je goede voornemens vol? Met deze 5 tips gaat het je lukken.

Lees verder

Last van stress? Met deze tips verminder je dat

24 oktober 2018 - Inspiratie

Heb jij weleens last van stress? Dan ben je niet de enige. We rennen en vliegen van hot naar her om onze to-do-lijstjes zo snel mogelijk af te werken. Zelfs als we eindelijk de tijd hebben om te ontspannen is het lastig om dat haastige gevoel kwijt te raken. Met deze tips ervaar je binnen mum van tijd minder stress en ben je eindelijk weer uitgerust om fris aan een nieuwe dag te beginnen.

Lees verder
Blogheader pak je sportritme weer op

Opstartproblemen? Zo kom je weer in jouw ritme

5 september 2018 - Inspiratie

De zomervakantie is nu echt voorbij. De scholen zijn weer begonnen en de bedrijven draaien weer op volle toeren. Kortom: het ‘normale’ leven is begonnen. Het is niet makkelijk om jouw dagelijkse ritme weer op te pakken na de zomervakantie. Pak de draad snel weer op met deze handige tips.

Lees verder