Lars Tibben - Daar doe ik het voor

Geplaatst op: 
19 januari 2018

Door: Lars Tibben

Waar doe ik het voor? Fit For Free stelde mij deze vraag voor hun nieuwe campagne, daar doe ik het voor. Ik heb wel een aantal redenen waarom ik sport. Om er goed uit te zien, fit te voelen en om mijn hoofd leeg te maken. Na een lange dag werken is het fijn om even flink te sporten en je gedachten op nul te zetten. Mijn belangrijkste reden is om er goed uit te zien. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn vrouw. Daarnaast geeft het je een goed gevoel als je er goed en fit uitziet.

Ik probeer meestal rond een uur of 4 a 5 in de middag naar de sportschool te gaan, net voordat de spits daar begint. Dan kan ik alle rust mijn oefeningen doen. Ik combineer cardio met kracht. Begin meestal met 25 min fietsen of hardlopen en daarna verzin ik elke keer weer een nieuwe circuit training. Deze training bestaat dan uit verschillende oefeningen: battle rope, jump rope, plank, boxing, burpees, kettlebell en nog meer. Deze oefeningen voer ik 1 min uit met 15 sec rust ertussen. In totaal doe ik iedere oefening 3 x. De komende weken ga ik een aantal oefeningen posten op mijn Instagram Stories, dus vergeet mij niet te volgen op Instagram @larstibben.

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de video hieronder. 

Video

Gerelateerde berichten

Gebrek aan motivatie?

25 februari 2020 - Inspiratie

Er zijn heel veel smoesjes die ons weerhouden om te gaan sporten:“Ik heb geen tijd, ik heb het te druk, het is slecht weer, ik ben te moe, het is te druk in de sportschool”. Allemaal redenen die we bedenken voor onszelf om niet naar de sportschool te hoeven. Het ontbreken van motivatie is voor veel mensen het probleem. In deze blog geven wij 3 belangrijke tips die je helpen om gemotiveerd te blijven, zodat jij komt sporten en blijft sporten!

Lees verder

Goede voornemens? Met deze 5 tips lukt het je

1 januari 2019 - Inspiratie

Het nieuwe jaar is begonnen en dat voelt voor veel mensen als een nieuwe start. Een nieuw begin om dingen anders en beter te gaan doen dan voorheen. Meer sporten, gezonder leven en afvallen zijn de populaire voornemens. En dat is niet zo gek, want na een maand vol pepernoten, speculaas, kerstdiners, oliebollen, appelflappen en alcohol in alle vormen is het de hoogste tijd. Maar waar begin je en hoe houd je je goede voornemens vol? Met deze 5 tips gaat het je lukken.

Lees verder
Blogheader pak je sportritme weer op

Opstartproblemen? Zo kom je weer in jouw ritme

5 september 2018 - Inspiratie

De zomervakantie is nu echt voorbij. De scholen zijn weer begonnen en de bedrijven draaien weer op volle toeren. Kortom: het ‘normale’ leven is begonnen. Het is niet makkelijk om jouw dagelijkse ritme weer op te pakken na de zomervakantie. Pak de draad snel weer op met deze handige tips.

Lees verder