Onze leden maken hun doel tastbaar

Geplaatst op: 
24 maart 2017

Sporten doe je niet zomaar. Je hebt vaak een doel waar je aan werkt. Of je nu fitter wilt worden of Olympisch kampioen wilt worden met je sport, het is een sportieve droom die je wilt waarmaken. Elke doel is prachtig, omdat het die van jou is. In 2016 hebben wij in al onze clubs een Wall of Goals geïntroduceerd waar iedereen zijn sportieve droom op kon schrijven. Door hem te op te schrijven maak je hem tastbaar en zie je hem elke keer wanneer je de sportschool bezoekt. Zo hou je voor ogen waar je het allemaal voor doet. 

Van opschrijven naar delen #deeljedoel

Begin dit jaar zijn we zelfs een stapje verder gegaan en hebben we iedereen de mogelijkheid gegeven om hun sportieve droom te delen op onze digitale Wall of Goals. Door hem te delen maak je hem niet alleen tastbaar, maar zorg je er ook voor dat je familie en vrienden weten waar je aan werkt. Zo kunnen ze support geven als je het lastig hebt.

Nieuwsgierig naar wat er gedeeld is of heb je sportieve inspiratie nodig? Bekijk alle gedeelde doelen op onze speciale digitale Wall of Goals.  

Inspirerende gedeelde doelen in januari

Van delen naar doen #doejedoel

Ruim 9.000 leden en niet-leden hebben hun doel online gedeeld. Sommige waren zelfs zo mooi, dat we het niet konden laten om ze visueel uit te werken. We hopen zo iedereen te kunnen inspireren om er vol voor te gaan. Het delen van je doelstelling is namelijk een goede eerste stap, maar nog geen garantie voor succes. Om het daadwerkelijk te halen moet je werk verzetten en tijd en energie in je training stoppen.

Wil je de marathon binnen 3,5 uur lopen, de Alpe d’Huez 6x beklimmen, fit worden voor een mudrace of strak in je trouwjurk zitten? Of heb je misschien een ander doel voor ogen?

Het is nooit te laat om te beginnen. Pak je kans en ga voor succes! #doejedoel

Gerelateerde berichten

Gebrek aan motivatie?

25 februari 2020 - Inspiratie

Er zijn heel veel smoesjes die ons weerhouden om te gaan sporten:“Ik heb geen tijd, ik heb het te druk, het is slecht weer, ik ben te moe, het is te druk in de sportschool”. Allemaal redenen die we bedenken voor onszelf om niet naar de sportschool te hoeven. Het ontbreken van motivatie is voor veel mensen het probleem. In deze blog geven wij 3 belangrijke tips die je helpen om gemotiveerd te blijven, zodat jij komt sporten en blijft sporten!

Lees verder

Goede voornemens? Met deze 5 tips lukt het je

1 januari 2019 - Inspiratie

Het nieuwe jaar is begonnen en dat voelt voor veel mensen als een nieuwe start. Een nieuw begin om dingen anders en beter te gaan doen dan voorheen. Meer sporten, gezonder leven en afvallen zijn de populaire voornemens. En dat is niet zo gek, want na een maand vol pepernoten, speculaas, kerstdiners, oliebollen, appelflappen en alcohol in alle vormen is het de hoogste tijd. Maar waar begin je en hoe houd je je goede voornemens vol? Met deze 5 tips gaat het je lukken.

Lees verder
Blogheader pak je sportritme weer op

Opstartproblemen? Zo kom je weer in jouw ritme

5 september 2018 - Inspiratie

De zomervakantie is nu echt voorbij. De scholen zijn weer begonnen en de bedrijven draaien weer op volle toeren. Kortom: het ‘normale’ leven is begonnen. Het is niet makkelijk om jouw dagelijkse ritme weer op te pakken na de zomervakantie. Pak de draad snel weer op met deze handige tips.

Lees verder