Boxing bij Fit For Free

Pas diverse vechtkunsten uit om je conditie te verbeteren met de

BodyCombat les

Wat is BodyCombat?

BodyCombat is de krachtige fight work-out van Les Mills. Tijdens deze intensieve cardio workout voer je bewegingen uit, die afkomstig zijn uit diverse Oosterse vechtkunsten als Karate, Taikwondo en Muay Thai. Het is een fel en energiek fitness programma, waarbij je keihard calorieën verbrandt! Tijdens een gemiddelde BodyCombatles verbrand je maar liefst 545 calorieën.

Wil jij aan je conditie werken of de nodige kilo’s afvallen? Dan is BodyCombat de ideale les voor jou. 

Wat houdt een BodyCombat les in?

Laat je helemaal gaan tijdens deze energieke cardio work-out! Iedere les kent een vaste opbouw. Je begint in de warming-up met het opwarmen van je lichaam en het aanleren van de diverse bewegingen. Na de warming-up is het tijd om al je energie erin te stoppen. Door combinaties van stoten, schoppen en elleboogstoten schakel jij je denkbeeldige tegenstander uit!

De gecertificeerde Les Mills groepslesinstructeur zorgt ervoor dat jij alles geeft en de hele les gemotiveerd blijft. Bij BodyCombat werk je altijd vanuit je core. De les sluit daarom af met een aantal grondoefeningen om de kracht in je buik- en rugspieren te vergroten. Ben jij klaar om alles te geven? Volg dan BodyCombat bij Fit For Free!

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills BodyCombat les.

BodyCombat video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.