Dans groepslessen

Ervaar de sensatie van dans met de

BodyJam les

Wat is BodyJam van Les Mills?

BodyJam is de super effectieve cardio-workout van Les Mills, waarbij je de sensatie van dans kunt ervaren! Met BodyJam werk je samen dansend aan je gezondheid. Door de vele opties heeft BodyJam een goed instapniveau voor jong en oud. Leer om soepel en losjes te bewegen op de nieuwste en coolste beats.

Iedere 3 maanden word je voorzien van nieuwe muziek en dansmoves. Iedere les is weer een nieuwe ervaring! De hoge intensiteit van de les zorgt ervoor dat je conditie toeneemt en je vetmassa afneemt. Met BodyJam krijg je al swingend het lichaam en de conditie van je dromen!

Gemiddeld calorieverbruik: 545 kcal per les

Wat houdt een BodyJam les in?

BodyJam is een pittige en swingende cardio-workout, waarbij je in 55 minuten al dansend je coördinatie en conditie verbetert. De gecertificeerde Les Mills instructeurs leren je de meest leuke en spectaculaire danspasjes en geven jou de energie die je nodig hebt. Iedere les zal rustig worden opgebouwd. Vanuit een aantal basisstappen komen er steeds meer gevarieerde passen bij, waardoor de les, voor iedereen die van dansen houdt, goed te volgen is! Alles wat je nodig hebt tijdens de les is jezelf en heel veel positieve energie!

Heb jij gevoel voor ritme en ben je niet van de dansvloer af te slaan? Dan is BodyJam de dansles voor jou! Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills BodyJam les.

BodyJam video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.