Les Mills BodyPump bij Fit For Free

Voor kracht, conditie en zelfvertrouwen

BodyPump van Les Mills

Een van onze populairste lessen!

Met een les BodyPump van Les Mills verbeter je in no time je kracht, uithoudingsvermogen én je zelfvertrouwen. Een les duurt een uur, maar voelt korter: je gaat volledig op in deze training vol squats, deadlifts en curls. Zo daag je al je spiergroepen uit: BodyPump is echt een full body work-out. Je verbrandt veel energie tijdens deze training, maar het uiteindelijke doel is dat jij met een smile de volgende les ingaat.

Een afwisselende work-out voor iedereen

Tijdens een BodyPump les maak je relatief veel herhalingen met lichte gewichten. Dus veel bewegingen met relatief weinig weerstand. Onze gecertificeerde trainers zorgen dat je je de training goed opbouwt. Zo kom je fluitend terug naar de club. Iedere 3 maanden vernieuwen we het programma, inclusief de oefeningen en verversen we de soundtrack. Instappen kan altijd en deze les is voor alle niveaus.

Check deze video om een idee te krijgen van de energie bij een Les Mills training. 

Zien we jou binnenkort bij Les Mills BodyPump? 

BodyPump video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.