Bokszaktraining

Fight trainingen voor kracht en conditie

Bokszaktraining

Fight je fit met Bokszaktraining

Een intensieve boksles waarbij je diverse boks- en traptechnieken leert. Zonder fysiek contact, we houden het graag gezellig. Onze fight trainingen zijn een super effectieve manier om spieren op te bouwen en je conditie te verbeteren. Je combineert elementen uit het boksen en kickboksen met basisoefeningen. Waardoor je optimaal verbrandt en supersnel fit wordt.

Een sportieve houding

Onze gecertificeerde trainers houden je gemotiveerd en zorgen ervoor dat je training altijd op veilige en verantwoorde manier verloopt. Deze training is een total body work-out voor iedereen die energie kwijt wil en kracht wil opbouwen. Geef die zak een stevig hoek!

Vind je Bokszaktraining tof? Check dan onze andere vette fightlessen hier.

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.