Bokszaktraining

Verbeter je conditie en kracht met de

Bokszaktraining

Wat is Bokszaktraining?

Bokszaktraining is een intensieve boksles waarbij je op bokszakken traint zonder fysiek contact. De les is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. Daarnaast leer je boks- en traptechnieken in combinaties aan. Het is de ultieme workout waarbij je veel calorieën verbrandt, snel in shape komt en je hoofd leeg maakt.

Wat houdt een Bokszaktraining in?

In de les worden elementen uit het boksen en kickboksen gecombineerd met conditionele en spierversterkende oefeningen. Hierdoor is de bokszaktraining een total body work-out. In tweetallen maak je om de beurt gebruik van de bokszak waarop je diverse boks- en traptechnieken aanleert.

De gecertificeerde groepslesinstructeur zorgt ervoor dat jij altijd op een veilige en verantwoorde manier traint.

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 92 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App