Functioneel trainen

Verbeter je conditie en kracht met de

Bootcamp trainingen

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een training die gebaseerd is op de manier waarop soldaten getraind worden in het leger. In tegenstelling tot de drilloefeningen die in het leger worden uitgevoerd, staat bij Fit For Free plezier en samenwerken centraal. In teamverband overwin je obstakels en verbeter je jezelf iedere training opnieuw.

Tijdens een Bootcamptraining werk je aan je conditie, kracht en explosiviteit door middel van cardio en spierversterkende oefeningen. Of je nu man of vrouw bent, beginner of gevorderde sporter, een Bootcamp training bij Fit For Free is er voor iedereen! De les kan zowel in de buitenlucht als binnen in een club worden gegeven.

Wat houdt een Bootcamp les in?

Een Bootcamp les bestaat onder andere uit hardlopenintervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je zal bijvoorbeeld op een snel tempo squats en push-ups uitvoeren, maar ook touwtje springen kan een onderdeel van een Bootcamp training zijn. Tijdens Bootcamp is alles mogelijk. Zo kan het trainingsmateriaal bestaan uit kettlebells, corebags en medicine balls, maar tijdens een outdoor Bootcamp kunnen ook boomstammen, klimrekken of zelfs je mede-bootcampers dienen als trainingsmateriaal! Door de variatie in oefeningen zal je bijna nooit twee keer dezelfde les hebben.

Tijdens de oefeningen wordt je begeleid door een enthousiaste, gecertificeerde groepslesinstructeur. Het sporten in teamverband en de enthousiaste instructeur houden je gemotiveerd en zorgen ervoor dat je niet opgeeft. Haal alles eruit met Bootcamp bij Fit For Free!

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.