membership fitness groepstraining

Daag jezelf mentaal en fysiek uit met de

CXWorx workout

Wat is CXWorx?

CXWorx is de revolutionaire core training van Les Mills, die je mentaal en fysiek uitdaagt. Versterk en vorm je buik- en bilspieren, terwijl je functionele kracht wordt verbeterd! CXWorx motiveert je om buiten je comfort zone te treden en is de ultieme workout om je mid-sectie strak en in vorm te krijgen. 

Wat houdt een CXWorx les in?

CXWorx geeft je core in slechts 30 minuten een uitdagende workout. CXWorx verbetert je functionele kracht en is met name geschikt voor mensen die een strakker en gevormder lichaam willen krijgen. Vanwege de verschillende opties, is CXWorx geschikt voor alle sportniveaus: van beginner tot gevorderde.

Iedere les bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zullen de kernspieren worden opgewarmd in de warming-up. Na de warming-up is het tijd om je buikspieren flink aan het werk te zetten! Doormiddel van gevarieerde buikspieroefeningen zoals (zijwaartse) plankposities, worden je buikspieren uitgedaagd. In het laatste onderdeel ligt de focus voornamelijk op het vormen en strakker maken van je bil- en rugspieren. Hierdoor zal je houding worden verbeterd en je romp worden verstevigd. 

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills CXWorx training. 

CXWorx video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.