Maak kennis met onze collega's

Hulp nodig om na de vakantie de sportieve draad op te pakken?

Kees Tol bezoekt momenteel verschillende Fit For Free-clubs en vraagt onze collega’s hoe ze jou kunnen helpen bij het opbouwen van een sportritme én bij het behalen van jouw doel.

Daar doe ik het voor

Wil jij na de vakantieperiode starten met werken aan je gezondheid of dit juist doorzetten? Meestal zit er achter dit voornemen nog een gedachte verstopt, die je niet snel uitspreekt. Ook niet naar jezelf toe. Maar wat drijft jou precies? Heb je daar weleens over nagedacht? Bedenk wat jouw drijfveer is en zeg hardop: “Daar doe ik het voor!”. Als je weet wat jou écht motiveert wordt het veel makkelijker om te starten met sporten en om het trainen vol te houden.

Maak kennis met Luisa (spinninginstructrice)

Luisa houdt van fietsen. Ze deed dat al vaak in Colombia, maar voor de liefde verhuisde ze drie jaar geleden naar Nederland. Bij Fit For Free Lelystad heeft ze de draad opgepakt en inmiddels is ze een gedreven spinninginstructrice bij Fit For Free. In onderstaande video vertelt Luisa meer over waarom zij graag lesgeeft en hoe ze het beste bij jou naar bovenhaalt. Kijk je mee?

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften, zodat je altijd sport op de manier die bij je past. Dat zie je terug in ons aanbod en faciliteiten.

  • Fit Start, het introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen.

  • Altijd een abonnement dat bij je past.
  • Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt.
  • Professionele begeleiding op de vloer.
  • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer het je uitkomt
  • Live groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen
  • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
  • Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de Fit For Free Benefitstore
  • Altijd een club bij je in de buurt

Word lid

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze gratis dagpas aan.

Welkom bij de club

Check hieronder nog meer inspirerende verhalen

TESS WESTER

"Om fit te blijven"

De zomer is nu echt begonnen. Uit ervaring weten we dat men het in de zomer wat rustiger aan doet. In de zomermaanden wil je natuurlijk genieten van het lekkere weer, een welverdiende vakantie en van alle heerlijke hapjes en drankjes. Dit is ook helemaal niet erg, zolang je jouw sportroutine vasthoudt. Ook in de ‘zomerstop’ wil je in vorm blijven en je conditie op peil houden.

Tess Wester, keepster Nederlands handbalteam, vertelt in onderstaande video waarom ook zij deze zomer fit wil blijven.

Daar doe ik het voor

Wil jij deze zomer starten met werken aan je gezondheid of dit juist doorzetten? Meestal zit er achter dit voornemen nog een gedachte verstopt, die je niet snel uitspreekt. Ook niet naar jezelf toe. Maar wat drijft jou precies? Heb je daar weleens over nagedacht? Bedenk wat jouw drijfveer is en zeg hardop: “Daar doe ik het voor!”. Als je weet wat jou écht motiveert wordt het veel makkelijker om te starten met sporten en om het trainen vol te houden.

Tess Wester

Check de video van Tess Wester:

Het verhaal van DJ La Fuente

DJ La Fuente sport om deze zomer alles te kunnen geven.

Iedereen neemt zich wel eens voor om gezonder te gaan leven. Minder snoepen en meer bewegen. Meestal zit er achter dit voornemen nog een gedachte verstopt, die je niet snel uitspreekt. Ook niet naar jezelf toe. Maar wat drijft jou precies? Heb je daar weleens over nagedacht?

Wat is de motivatie van DJ La Fuente (Job Smeltzer)? Bekijk zijn hele verhaal in onderstaande video.

DJ La Fuente

Check de video van DJ La Fuente

Nochtli Peralta Alvarez

Iedereen heeft z’n eigen motivatie om te sporten. Voor online influencer en (fitness) model Nochtli Peralta Alvarez is fitness een belangrijk onderdeel van haar leven. Zo krijgt ze er energie van en zorgt het ervoor dat ze vrolijk is en blijft. Ze merkt dat als ze soms twee weken niet sport, dat dat invloed heeft op haar humeur. 

Als je aan Nochtli vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is haar antwoord simpel: “Voor een energieboost, daar doe ik het voor!”.

contentblok Nochtli

Bekijk de video van Nochtli

Koos van Plateringen

Iedereen heeft z’n eigen motivatie om te sporten. Presentator van Shownieuws en deelnemer van o.a. Expeditie Robinson en Dance, Dance, Dance Koos van Plateringen sport voor meer zelfvertrouwen.

Als je aan Koos vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is zijn antwoord simpel: “Voor meer zelfvertrouwen, daar doe ik het voor!”.

Koos van Plateringen

Bekijk de video van Koos van Plateringen

Kiki Düren

Kiki is lifestyle schrijfster en blogger. Bij Kiki was sporten heel lang geen onderdeel van haar leven. Ze vond zichzelf zo een typische vrouw, die zichzelf te dik vond, maar er vervolgens niets mee deed. Nu ze een stok achter de deur heeft en iemand heeft die zegt "Kiek, kom op we gaan weer!", heeft ze wel de motivatie. En vind ze het nog gezellig ook!

Als je aan Kiki vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is haar antwoord simpel: “Om mezelf goed te voelen, daar doe ik het voor!”.

Lees hier de blog van Kiki: "Van uitstelpraktijken naar daadwerkelijk sporten"

Kiki Düren

Bekijk de video van Kiki Düren

Merijn Schoeber

Merijn is online personal trainer & Youtuber. Voordat Merijn begon met fitness, was hij gamer en had hij niet veel energie voor dingen. Toen hij begon met fitnessen, stelde hij voor het eerst in zijn leven een doel en ging daaraan werken. Sindsdien staat hij elke dag op met passie voor wat hij doet. 

Als je aan Merijn vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is zijn antwoord simpel: “Om meer uit mezelf te halen, daar doe ik het voor!”.

 

Merijn

Check de video van Merijn Schoeber

Cynthia Houben

Sinds haar transformatie foto viral is gegaan, is ze niet meer weg te denken van Instagram. Ze is haar account gestart om mensen te inspireren. Cynthia heeft namelijk diabetes type 1 en de ziekte van Lyme en dacht daardoor  eerst dat het onmogelijk was om haar lichaam te veranderen, maar heeft zichzelf laten zien dat dit het wel kan. Dankzij het sporten en het gewichtsverlies heeft ze meer energie en kan ze weer van alles doen. Ze wil ook niets liever dan dit overbrengen naar anderen.

Als je aan Cynthia vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is haar antwoord: “Gezond te blijven, daar doe ik het voor!”.

Cynthia vertelt over 5 redenen waarom sporten je leven verandert

Bekijk de video van Cynthia Houben

Lars Tibben

Lars ken je misschien van één van zijn online platformen of van zijn eigen kledingmerk. Hij haalt uit zijn werk veel energie en vindt het leuk als mensen positief reageren op zijn foto's. Om er goed uit te blijven zien, probeert hij twee of drie keer per week te sporten. Na een uurtje sporten, gaat hij naar huis, zodat hij ook nog tijd kan doorbrengen met zijn kinderen.    

Als je aan Lars vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is zijn antwoord simpel: “Om er goed uit te zien, daar doe ik het voor!”.

Lees hier het verhaal van Lars Tibben

Om er goed uit te zien - Lars Tibben

Bekijk de video van Lars Tibben

Mayra Louise de Wilde

Mayra Louise is al 17 jaar model en inspireert vrouwen met haar blog voor meer zelfvertrouwen en body positivity. Ze sport zodat ze zich goed voelt in haar lijf en merkt dat een aantal keer in de week sporten veel effect heeft op haar zelfvertrouwen.

Als je aan Mayra Louise vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is haar antwoord simpel: “Om lekker in mijn vel te zitten, daar doe ik het voor!”.

Lees hier de challenge van Mayra Louise: sporten en momlife

Lekker in mijn vel zitten - Mayra Louise

Check hier de video van Mayra Louise

Thomas Cox

Thomas is fanatiek Youtuber. Daarvoor gaat hij veel op reis en heeft daardoor een onregelmatig schema. Met dat vele reizen ziet hij een hoop van de wereld, maar die nieuwe indrukken brengen ook wat stress met zich mee. Om lekker energiek en uitgerust door te gaan met deze uitdagende baan, is sporten voor hem echt heel erg belangrijk.

Als je aan Thomas vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is zijn antwoord simpel: “Voor nieuwe energie, daar doe ik het voor!”.

 

Voor nieuwe energie - Daar doe ik het voor

Check hier de video van Thomas Cox

Suzanne Brummel

Suzanne is oud-zwemster, die bij het openwaterzwemmen Nederlands Kampioen is geworden. Een paar jaar geleden heeft ze de keuze gemaakt om te stoppen als professioneel zwemster en zich te richten op een nieuwe uitdaging. Ook al is de sportieve carrière achter de rug, ze sport nog bijna elke dag. Voor haar is dat een stukje ontspanning, waar ze energie uit haalt voor de rest van de dag. Toch blijft ze zichzelf altijd uitdagen.

Als je aan Suzanne vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is haar antwoord simpel: “Om mezelf uit te dagen, daar doe ik het voor!”.

Lees hier 3 tips van Suzanne over hoe jij je goede voornemens dit jaar wél gaat halen

Daar doe ik het voor - Suzanne Brummel

Bekijk de video van Suzanne Brummel