Daar doe ik het voor

Nochtli Peralta Alvarez

Iedereen heeft z’n eigen motivatie om te sporten. Online influencer en (fitness) model Nochtli Peralta Alvarez sport voor een energieboost.
Hieronder kun je haar video en verhaal bekijken.

Maar wat is jouw drijfveer? Meestal zit er achter een voornemen om te gaan sporten namelijk nog een gedachte verstopt, die je niet snel uitspreekt. Ook niet naar jezelf toe. Maar wat drijft jou precies? Heb je daar weleens over nagedacht? Bedenk eens wat jouw drijfveer is en zeg hardop: “Daar doe ik het voor!”. Je hoeft nu alleen nog maar te beginnen met sporten. 

Bekijk de video van Nochtli

Nochtli Peralta Alvarez

Nochtli is bekend als online influencer en (fitness) model. Voor haar is fitness een belangrijk onderdeel van haar leven. Zo krijgt ze er energie van en zorgt het ervoor dat ze vrolijk is en blijft. Ze merkt dat als ze soms twee weken niet sport, dat dat invloed heeft op haar humeur. 

Als je aan Nochtli vraagt: “Waarom sport je? Waar doe je het nou écht voor? Dan is haar antwoord simpel: “Voor een energieboost, daar doe ik het voor!”.

contentblok Nochtli

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Iedereen is welkom bij Fit For Free. Als je met z’n allen fanatiek komt sporten, maar ook als je nog niet zo goed weet hoe het werkt. We vinden het belangrijk dat iedereen aan zijn gezondheid kan werken. We helpen je daarom graag op weg. Dat is terug te zien in ons aanbod aan abonnementen en faciliteiten.

  • lage tarieven en altijd een abonnement dat bij je past.
  • Met 1 pas ben je welkom bij al onze clubs en is er altijd wel een in de buurt. 
  • Er is professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen.
  • Er zijn ruime openingstijden, zo kun je sporten wanneer je wilt
  • live groepslessen met een instructeur die je enthousiast maakt.
  • Gebruiksvriendelijke cardioapparatuur en een groot aanbod aan krachtapparatuur.
  • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
  • en we belonen onze leden via ons loyaliteitsplatform: de Fit For Free Benefitstore

​Wist je dat als je je nu inschrijft je profiteert van een aanbieding? Wil je het liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze gratis dagpas aan.

Bekijk aanbieding

Welkom bij de club