Dagpas = tijdelijk gratis

Kom een dag gratis en vrijblijvend sporten

Wil je starten met een gezonder en sportiever leven? En denk je eraan om die stap bij Fit For Free te zetten? Of je nu samen met een vriend(in) wilt komen of alleen, met een keertje proefsporten ontdek je wat we voor jou (en je vriend) kunnen betekenen. Vraag hieronder een dagpas aan en bespaar nu tijdelijk € 8,99.

Wist je dat je als lid van Fit For Free iedere keer als je komt sporten een vriend(in) mee mag nemen. Zo hoef je niet meer alleen te trainen. Je houdt het sporten nu eenmaal langer en beter vol als je met een sportmaatje kunt sporten. Lees alles over Bring a friend.

Voordelen van onze dagpas:

Met onze dagpas kun je binnen 7 dagen langskomen om één dag gratis én vrijblijvend te sporten. Onze trainers staan voor je klaar om je op weg te helpen en je bent vrij om alle faciliteiten te ontdekken. Meedoen met een groepsles is ook mogelijk, op basis van beschikbaarheid. Laat in het formulier weten met welke les je mee wilt doen, dan kijken we of er een plekje voor je vrij is.

  • de ideale manier om te ontdekken of Fit For Free bij je past;
  • geheel vrijblijvend;
  • geen verplichtingen achteraf;
  • je zit nergens aan vast;
  • tot en met 30 september helemaal gratis.

In 3 stappen aan de slag

1. Vul je gegevens in

Check in het groepslesrooster met welke les je mee wilt doen. De lessen worden gegeven op vaste tijden en dagen.

:

Persoonsgegevens

Om zelfstandig te komen sporten bij Fit For Free, dien je minstens 16 jaar oud te zijn.
Je wordt binnen 24 uur gebeld door een collega die in overleg met jou een afspraak in de planning zet op een moment dat voor jou goed uit komt. Als je meteen langs wilt komen, dan kan dat natuurlijk ook.

Je persoonsgegevens worden door Fit For Free uitsluitend verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid

Let op: Om spam te voorkomen vragen wij je het volgende aan te vinken.