Dance les bij Fit For Free

Train je lichaam op een swingende manier met de

Dance les

Wat is Dance?

Dance is de ideale groepsles voor mensen die een passie hebben voor dansen. Met deze dynamische groepsles dans je op de laatste hits en leer je verschillende dansstijlen aan. Train op een leuke en swingende manier heel je lichaam. Vanwege de vele bewegingen is deze les ideaal om je conditie te verbeteren en af te vallen. Iedere Dance les staat in het teken van plezier maken. Je hebt niet eens door dat je aan het trainen bent! 

Wat houdt een Dance les in?

Dance is een combinatieles van verschillende dansstijlen. Er kunnen vele varianten voorbij komen, van latin tot modern en van pop tot jazz. Een Dance les is nooit saai! Tijdens iedere les leer je weer nieuwe technieken en combinaties, waardoor je continu gemotiveerd blijft. Tijdens iedere les wordt je aangemoedigd en begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur. Is dansen helemaal jouw ding en wil je van je workout een feestje maken? Dan is dit dé les voor jou!

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.