Dans

Dans bij Fit

Dans dans dans - bij Fit

Wist je dat een dansles net zo effectief kan zijn als fitnessen? Én een stuk leuker volgens onze leden. Bij Fit ga je los op lekkere beats en latin vibes.  Maak van je work-out een feestje! En vergeet spontaan dat je aan het sporten bent. Op vrolijke beats werken aan je conditie, flexibiliteit en dans-moves. Met deze moves veeg je met iedereen de (dans)vloer aan.

ZUMBA - Latin vibes en beats

Zumba De swingende en meest iconische dansgroepsles voor alle niveaus. Zumba Gold Leer de basisstappen van Zumba met Zumba Gold. Zumba Toning Een uitdagende Zumba les waarbij je traint met toning-sticks. Sh'Bam Iedere les is een feestje met deze easy dansles van Les Mills.

Meer: DANS DANS DANS

BodyJam Een Les Mills cardio dansles met een mix van de nieuwste dansstijlen. Dance Dans jezelf fit met danspassen uit allerlei danshoeken van de wereld. African Dance Dansgroepsles voor iedereen met heupen. We gaan ze lekker losgooien. Salsa Bekende sexy dans uit Cuba die voor iedereen toegankelijk is.

Luister hier vast een lekkere dance lijst en get in the mood om te dansen bij Fit!

Fit is supertrots op haar dansinstructeurs: de swingendste van al onze trainers. Ze houden je in de maat, bij de les én laten je stralen – terwijl je al dansend fit wordt. Zien we jou binnenkort bij ons op de dansvloer?

DANS! (Like EVERYBODY is watching!) Elke Fit is uniek - check het dansaanbod van een club bij jou in de buurt hier.