De beest uitgehangen?

Welkom bij de #beastmode club

Zo. Die sixpack van je heeft weer veel bekijks gehad op je strandvakantie in Spanje. Of je dat erg vindt? Natuurlijk niet, daar werk je toch hard voor. Die wandeltocht van 20 kilometer in de bergen was voor jou een eitje, daar mochten nog wel wat meer kilometers bij. Wat fijn dat je (bijna) dagelijkse sportsessies hun vruchten afwerpen. Trots ben je, daar wil je meer van. Lekker toch, bij Fit For Free ben je zo vaak als je wilt welkom om te komen trainen voor je sportdoel. Welkom bij de #beastmode club!

Sport waar en wanneer jij wilt

Dankzij onze extra ruime openingstijden sport je wanneer het je uitkomt. Of je nu liever ’s ochtends vroeg traint, of juist ’s avonds laat. Of allebei, dat kan ook. Met je ledenpas ben je welkom in al onze clubs, er is altijd een club bij je in de buurt. Zo kun je na je werk bij de club daar in de buurt sporten en in het weekend lekker dicht bij huis. En dat voor een prijs vanaf slechts 15,99 per 4 weken. Schrijf je nu in en profiteer bovendien van onze tijdelijke aanbieding.  

Prinsjesdagactie: een koffertje vol voordeel

 • Sport de eerste 6 weken gratis
  Kies je voor een van onze abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar, dan betaal je geen inschrijfgeld en sport je de eerste 6 weken gratis. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Dus als je er even tussenuit bent, doet dat geen pijn in de portemonnee. Bovendien sport je de rest van het jaar tegen een scherper tarief.
 • Krijg een backpack cadeau
  Zo kun je direct beginnen met sporten. 
 • Geen inschrijfgeld bij alle abonnementen
  Normaal gesproken is het inschrijfgeld € 39,99. Nu betaal je tijdelijk bij al onze abonnementen geen inschrijfgeld en bespaar je dus € 39,99.

Profiteer NU van de actie         Of vraag een dagpas aan

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften, zodat je altijd sport op de manier die bij je past. Dat zie je terug in ons aanbod en faciliteiten.

 • Fit Start, het introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen.
 • Altijd een abonnement dat bij je past.
 • Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt.
 • Professionele begeleiding op de vloer.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer het je uitkomt
 • Live groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen
 • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
 • Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de Fit For Free Benefitstore
 • Altijd een club bij je in de buurt

Word lid 

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze dagpas aan.

Welkom bij de club

8,0

93% van de 3273 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.