Yoga groepsles in Amsterdam

Yoga groepsles in Den Haag

Regeringsstad Den Haag bruist van de activiteiten. Niet alleen op het Binnenhof, maar ook in de gezellige winkelstraten en op de vele terrasjes. De stad ligt vlakbij het Scheveningse strand met De Pier. Dit is één van die plekjes waar je heerlijk bij kunt komen na een drukke dag op je werk.

Over yoga in Den Haag

Yoga is een goede manier om je hoofd leeg te maken en je energie weer op te laden. In Den Haag zijn er verschillende plekken waar je yoga kunt doen. Vind je het gezellig om samen met anderen yoga oefeningen te doen? Bij Fit For Free kun je terecht voor groepsles yoga onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur.

Yoga en sporten bij Fit For Free

Wil je graag mentaal en fysiek bezig zijn? Dan kan yoga ook iets voor jou zijn. Vind je het leuk om in te werken aan je houding, balans, lenigheid en ademhaling? Dan zijn onze yoga groepslessen geschikt voor jou. Tijdens de oefeningen krijg je goede begeleiding zodat je de juiste houdingen aanneemt. Zoek jij ook een laagdrempelige plek waar je het hele jaar door onbeperkt yogalessen kunt volgen? Kom dan een keertje meedoen bij Fit For Free in Den Haag. We beloven je dat je heerlijk ontspannen weer naar huis gaat.

Wat is een groepsles yoga?

Wist je dat yoga al eeuwen bestaat, maar pas sinds de tweede helft van de 20e eeuw populair is in de westerse wereld? Yoga staat bekend als stressverlagend en het helpt om spieren en gewrichten soepel te houden. Yoga is geschikt voor iedereen. Je kunt het ook beoefenen als je last hebt van:

 • schouder-, nek- of rugklachten

 • stijve gewrichten en spieren

 • een verkeerde houding

 • stress of burnout klachten

 • een sportblessure

Combineer je graag inspanning met ontspanning? Kom dan zeker een keertje meedoen met één van onze yogalessen in Den Haag.

Welke yogavormen biedt Fit For Free aan?

Wil je je lekker inspannen en daarnaast ook je lichaam en geest laten ontspannen? Dan is yoga een prima manier om dat voor elkaar te krijgen. Tijdens de les doe je verschillende yoga asana’s. Het tempo is afhankelijk van het soort yoga. Door de afwisseling van verschillende houdingen en bewegingen verbeter jij je lenigheid, concentratie en balans. Een yogales draagt bij aan het krijgen en behouden van een sterk en gezond lichaam. Bij Fit For Free Den Haag bieden we de volgende yogalessen aan:

Welke vorm van yoga is geschikt voor jou?

Fit For Free biedt verschillende vormen van yoga aan. Werk je graag aan je uithoudingsvermogen, coördinatie, spierkracht en lenigheid? Kies dan voor een van de intensieve yogavormen, zoals Ashtanga yoga, Power yoga of Vinyasa yoga. Je voert hierbij de oefeningen in een hoger tempo uit.

Er zijn ook rustige vormen van yoga, zoals Yin yoga, Hatha yoga of Flow yoga. Bij deze yogavormen ligt het tempo lager en wisselen de yogahoudingen elkaar minder snel af.

Wanneer is een yoga groepsles geschikt voor jou?

Een groepsles is iets voor jou als je regelmatig aan yoga wilt doen. Bij Fit For Free kun je op elk moment van het jaar instromen in onze bestaande yogalessen. Met een Fit abonnement volg je het hele jaar onbeperkt yogalessen.

Bij Fit For Free heb je keuze uit veel verschillende soorten yoga. Je niveau maakt daarbij niet uit. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, dus je bent van harte welkom.

Onbeperkt groepslessen yoga volgen 

De groepslessen van Fit For Free volg je voor een vast, laag bedrag per maand. Met één abonnement volg je onbeperkt groepslessen. Naast yoga kun je dus ook andere lessen volgen, zoals spinning of Pilates en kan je ook onbeperkt gebruik maken van de fitness apparatuur. Kies zelf een tijdstip waarop je de les wilt volgen en breng zo je lichaam en geest in balans.

Dealblok home

Unlimited trainen met het alles-in-één Fit-abo

Dit wil jij! Onbeperkt trainen met een alles-in-één Fit-abonnement. Doe waar je zin in hebt: van cardio tot krachttraining en van vrij fitnessen tot les van onze gediplomeerde instructeurs, it’s all-in. Inclusief de populaire Les Mills-lessen zoals BodyCombat en SH’BAM. Probeer het de eerste 6 maanden voor € 14,99 per 4 weken.

Hoe ziet een groepsles yoga in Den Haag eruit?

In onze Haagse clubs kun je terecht voor yoga groepslessen. De clubs hebben speciale groepsleszalen waar de lessen worden gegeven. Tijdens de les beoefen je staande, liggende of zittende asana’s. Het tempo en het soort oefening zijn afhankelijk van de yogavorm.

De groepslessen yoga duren ongeveer 1 uur. Onze gecertificeerde instructeurs zorgen dat je de oefeningen en houdingen op de juiste manier uitvoert. Daarbij let je goed op je ademhaling. Zo hebben de oefeningen het meeste effect Na afloop voel je weer helemaal zen en lekker soepel.

Kom gezellig meedoen!

Wil je het een keer proberen? Vraag dan een dagpas aan en kom een keertje meedoen met een yoga groepsles. Zo kun je zelf ervaren of onze yoga groepslessen iets voor jou zijn. Onze clubs zijn van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Perfect als je voor of na je werk even wilt ontstressen.

Waarom yoga bij Fit For Free Den Haag?

Bij Fit For Free volg je live groepslessen bij onze clubs. In Den Haag heb je keuze uit zeven clubs die verspreid door de stad heen zitten. Elke club heeft zijn eigen sfeer en uitstraling, dus er is altijd wel een club waar je je thuis voelt.  Als je kiest voor een Fit abonnement bij Fit For Free, dan heb je daarmee toegang tot meer dan 90 clubs in Nederland. Dat is handig als je een keer buiten de stad wilt sporten. Of als je gewoon een keer een andere Haagse club wilt uitproberen. Je hebt dan geen aparte pas nodig.

0 clubs gevonden

in de omgeving van Den Haag

  Veelgestelde vragen over yoga groepsles in Den Haag

  Ik doe aan wielrennen en spinning. Kan ik daarnaast ook yogalessen volgen? Jazeker. Wielrennen en yoga zijn een goede combinatie. Met yoga versterk je de belangrijkste spieren die je gebruikt tijdens het fietsen en je maakt ze soepeler. De yoga-oefeningen versterken je rompstabiliteit, heupspieren en bovenbeenspieren. Zo komt je lichaam beter in balans.

  Is het mogelijk om in Den Haag een proefles yoga te volgen? Ja. Als je interesse hebt in yoga groepslessen, maar je weet niet zeker of het iets voor je is, dan kun je een gratis dagpas aanvragen. Daarmee kun je een yogales volgen bij een van onze clubs in Den Haag.

  Welke voordelen heeft een groepsles yoga in Den Haag voor mijn lichaam? Tijdens een groepsles yoga werken we aan lenigheid, ontspanning en spierversterking. Yoga is ook geschikt als je een sportblessure hebt, maar toch soepel en lenig wilt blijven.

  Welke vormen van yoga biedt Fit For Free in Den Haag aan? Bij Fit For Free kun je terecht voor groepslessen Power yoga, Vinyasa yoga, Yin yoga, Ashtanga yoga, Flow yoga, Yin Yang yoga en Hatha yoga.

  Kan ik bij Fit For Free in Den Haag ook online yoga groepslessen volgen? De groepslessen worden alleen bij onze clubs gegeven. Via de gratis Fit For Free app in de App Store of Google Play kun je thuis diverse workouts doen. Pak dus je matje, download de app en begin!

  Ik weet nog niet of ik yoga leuk vind. Kan ik het uitproberen? Als je niet zeker weet of yoga iets voor je is, maak dan gebruik van ons Fit abonnement. Hiermee volg je onbeperkt groepslessen en heb je ook toegang tot Fitness.