Dance les bij Fit For Free

Krijg slankere en sterkere spieren met de

Essentrics workout

Wat is Essentrics?

Essentrics is één van de nieuwste fitnessworkouts in Nederland én bij Fit For Free. Werk aan een slanke en sierlijke houding met deze effectieve toning workout. Het tempo ligt bij Essentrics laag en je hoeft geen ingewikkelde oefeningen uit te voeren. De les is dus voor iedereen goed te volgen. Wil jij op een rustig tempo werken aan het krijgen van slankere en sterkere spieren? Dan is Essentrics dé groepsles voor jou! 

Wat houdt een Essentrics les in?

Essentrics is een effectieve low impact les. Dit houdt in dat er simpele bewegingen gemaakt worden op een laag tempo. Zonder lastige bewegingen en gewichten geeft Essentrics je een betere lichaamshouding en zal je al snel merken dat je spieren sterker en slanker worden. De les bestaat voornamelijk uit dynamische stretches en vloeiende bewegingen afkomstig uit Tai Chi, Yoga en ballet. De gecertificeerde groepslesinstructeur leidt je op een verantwoorde manier door alle oefeningen heen en zorgt er voor dat jij met een fris en voldaan gevoel de zaal zal verlaten. Door het lage instapniveau is Essentrics geschikt voor deelnemers van alle leeftijden én sportniveaus.

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.