Dans groepslessen

Bestrijd de overtollige kilo's met de

Fat Attack trainingen

Wat is Fat Attack?

Fat Attack is de groepsles bij Fit For Free waar je de strijd aangaat met de overtollige kilo’s! Door een combinatie van lage en hoge impact interval- en aerobicoefeningen is deze les geschikt voor sporters van alle niveaus. Door een grote variatie aan oefeningen is geen enkele Fat Attack les hetzelfde, wat de les altijd weer een verrassing maakt!

Dagpas aanvragen

Wil je uitproberen of een groepstraining wat voor jou is? Vraag een dagpas aan en maak kennis met de groepstraining dat bij jou past.

Wat houdt een Fat Attack training in?

Tijdens een Fat Attack les werk je aan je lichaam door een fijne combinatie tussen BBB (Buik-Billen-Benen) en aerobics. Onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur en de nieuwste opzwepende muziek voer je op snel tempo diverse intervaloefeningen uit. De snelle combinaties van verschillende oefeningen zorgen ervoor dat de kilo’s er letterlijk afvliegen!

Naast het verbranden van vet, staan het opbouwen van conditie en het verbeteren van coördinatie en flexibiliteit centraal tijdens Fat Attack. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat Fat Attack een hele leuke les is! Iedere keer ga je weer met een zelfvoldaan gevoel de deur uit, en daar doe je het toch voor?

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 95 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.